Tänään oli meidän tokokisadebyytti. Tänäänkin oli hyvin kuuma päivä eikä varjoa oikein löytynyt mistään. Oli kyllä tajuton jännitys päällä :D. Aamulla ajettiin sitten Inkooseen, tuomarina oli Ilkka Stén. Seuraaminen hihnassa ja hihnatta oli aikamoista lahnaa. Harmitti ihan älyttömästi, kun tiedän että S osaa seurata tosi hyvin. Musta tuntuu et kävelin ihan kuin the ministery of silly walksissa, ainoa tapa millä sain sen jotenkin seuraamaan vähän paremmin. En sit tiedä et miltä näytti, mut itsestä ainakin tuntui tyhmältä. Mut toimi, seuraaminen parani huomattavasti :----D

Luoksepäästävyys --- 10

Paikalla makuu --- 0
Suoraan painajaisesta. Sagur pysyi minuutin, nousi ylös ja oli menossa haistelemaan vieressä olevaa narttua mistä olin jo ihan ragena kun ei se tuollaista ole tehnyt treenatessa reilu vuoteen. Sain sen pannasta kiinni, niin silloin sen nartun vieressä oleva uros murisi ja kävi suoraan Sagurin kimppuun, roikkui kyljessä ja kaulassa. Meni äärimmäisen kauan ennen kuin se koira saatiin irti, onneksi mulla oli ote Sagurin pannasta, olis muuten tullut erittäin pahaa jälkeä. Onneksi on pitkät karvat ja kova koira, niin ei toi Saguriin jättänyt mitään jälkiä.

Seuraaminen kytkettynä --- 7

Seuraaminen vapaana --- 7

Luoksetulo --- 7
Tuli tosi hyvällä vauhdilla, mut sit jäi seisomaan mun eteen. Sivulle tuli ihan nätisti.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä --- 7
Ihan slomotionia toi maahanmeno. Annoin käskyn ja sit katoin sivusilmällä että se jäi seisomaan ajattelin että ei ole totta ihan oikeasti yks varmimmista liikkeistä. Käännyin ympäri ja hokasin että koirahan makaa sittenkin.

Seisominen seuraamisen yhteydessä --- 9

Estehyppy --- 0
Olin turhan lähellä estettä, ei sit oikeen päässyt hyppäämään.

Kokonaisvaikutelma --- 7
Tuomari sanoi että siitä paikkiksesta.

112p. ALO3. Ens kerralla sitten paremmin!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.