Koska nyt on syysloma ja mulla oli myös vapaapäivä töistä mä ajattelin lähteä treenaamaan kun kerrankin oli hyvin aikaa. Mukana oli tällä kertaa vain nuoriso.

Siellä on jotkut hommat menossa eli tarvottiin hetki jossain aivan käsittämättömässä liejussa :D kivat kengät on nyt sit aika pilalla.

Cecil on kerran aikaisemmin ollut Ojangossa. Silloin me tosin vaan leikittiin hurjasti ja käveltiin ympäri kenttää silleen että se hengas mun kanssa. Sen tarkoituksena oli se, että mä oon paras ja kivoin ja mun lähellä kannattaa olla! Silloin penska oli niin väsynyt matkasta ettei oikein mitään voitu tehdä, mutta tällä kertaa sitten voitiin!
Puomit pois siivekkeiden välistä ja sit vaan koira toiselle puolelle ja kutsun sit et juoksee mun luokse hurjan nopeasti siivekkeiden välistä. Otettiin myös takaakiertoja molemmilta puolilta. Muuta en viitsinyt ottaa. Harjoiteltiin vain yhdellä estellä. Ensi kerralla otankin sitten enemmän.

Penskalle piti putki opettaa! Koska olin yksin se ei sujunut niin mallikkaasti aluksi kuin olisi voinut. Koira toiselle puolelle odottamaan ja sit kova piipittäminen putken toisesta päästä. Koska kukaan ei ollut pitelemässä pentua tai estämässä sen kiertoyrityksiä, Cecilhän veti kaikkialta muualta kuin putken läpi. Käänsin selkäni hetkeksi ja huomasin että ooho, pentu vetää putken läpi ihan omatoimisesti. Olin vähän et aika jees! Helpottaa mun hommaa melkoisesti!
Putki alussa.

Putki lopussa. Ens treeneissä vois sit alkaa ottamaan vähän jotain mutkaa ja lähettää itestä pois päin ja mitä kaikkea!

Wiltsun kans mulla ei ollut tarkoituksena treenata A:ta ollenkaan. Muistaakseni ei olla taidettu A:ta koskaan ottaa. Ehkä babyversiota mutten ole varma. Anyways, mä ajattelin et antaa sen nyt olla. Et puomia treenattiin ja nyt se lähtee lujaa ja hyvin ottaa kontaktit. No mä sit kävin äkkiä hakemassa lelun yhdestä nurkasta mihin cecil oli sen jättänyt ja huomaan sit et Wiltsu on kiipeämässä A:lle. Omatoimista menoa, ei hirvittävän fiksua, etenkin kun mä olin käskenyt sen istumaan ja _odottamaan_. No mut ei siinä A:ssa sit ihmeempiä. Ajattelin et sama meno mikä silloin Sagurin kanssa et houkutellaan ylös ja sit menee kauan ennen kuin sen uskaltaa vetää lujaa. Mut eipä sitten. Helpotti tämäkin mun hommaa!

Tuommoista rataa harjoiteltiin. Videoin sellaisen missä toi toisiksi viimeisin aita jäi pois.
Se tuotti eniten ongelmia. Se meni aluksi tosi hyvin ja sit se alkoi rakoilemaan niin että Wiltsu rupes kiertämään mun takaa aidan 5 kohdalla. Olin siis putken ja aidan välissä. Videoin sitten semmoisen missä 4. este on pois.


Lapsoset pääs sitten rellestämään. Mutaisen maaston ansiosta me kaikki kolme oltiin ihan mudassa.

Seuraavan kerran mennäänkin sit aksaamaan Petran kanssa keskiviikkona! Sit on toivottavasti parempi laatuisia kuvia ja videoita kun ei tarvi ton pokkarin kanssa riehua.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.