Wiltsun kanssa oli tarkoituksena mennä tänä lauantaina möllitokoon, mutta se todennäköisesti peruuntuu, sillä se ehtikin täyttyä. Olemme jonossa, mutta en usko että pääsemme sinne. Onneksi voitais ens kuussa sitten mennä. Ens kuussa voisi ottaa myös tuon pienen trikin mukaan.

Sain Annalta eilen tokohypyn lainaan (sitä varten että voitais ton lauantain mölliin harjoitella muttah) tänään oli vihdoin aikaa sitä testata. Testailimme ulkona aluksi, mutta siellä on joka puolella niin tavattoman liukasta enkä jaksanut lähteä kauemmaksi, niin palattiin sitten sisälle treenaamaan olohuoneeseen.

Käytin molemmilla namitargettia.

Williamista este oli varsin epämiellyttävä. Se ei millään olisi halunnut mennä yli. Kierteli ja kaarteli. Annoin mahdollisuuden tulla yli hyvällä tai pahalla, Wiltsu valitsi pahalla. Heitin sille lenkkikamat niskaan ja pakotteella pari kertaa koira esteen yli niin, että kävelin vieressä. Kyllä huoli haihtui nopeasti kun huomasi että kun menee esteen yli saa myös nakkia!

Myöhemmin nostan Wiltsulle kyllä isommaksi, sillä se ei nyt hyppää tuota kunnolla, vaan tallustelee sen yli laiskasti. Taidetaankin ehdä niin että korkeamman esteen, missä koira joutuu hyppäämään, yli mennään yhdessä muutaman kerran ennen kuin jättäydyn esteen taakse ja lähetän koiraa namille.

Cecilille taas ei tullut mieleenkään lähteä kiertämään. Hyppy käskynkin yhdisty hyvin nopeasti hommaan. Cecil myös ketteränä ja valppaana likkana heti syötyään kääntyy minua kohti. Ulkona pystyy ottamaan reilusti pidempiä välimatkoja ja tätä tulen vahvistamaan. Helpottaa huomattavasti ylempien luokkien estehypyn valmistelua. Korkeutta en viitsi tolla penskalla vielä nostamaan, sillä se hyppää kunnolla tuon matalammankin.


Olen unohtanut heitellä tänne pari pv vanhoja kuvia, mitä Petra on meistä ottanut erään lenkin päätteeksi. Kyllä Cecilillä oli vaikeaa, kun ihana Taika-kaveri oli melkein vieressä, pojat huusivat tolpissa kiinni ja Petra kivasti kyykki lumessa musta boksi naamansa edessä. Silti Cecil jaksoi keskittyä, ainakin jotenkin.

Käden häivytys saatu melkein kokonaan loppuun.
Maahanmeno, maailman tylsin liike terveisin Cecil.
Kiitoksen sanoja.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.