Kuka olisi uskonut, että täällä järkättäisi jotain? En ainakaan minä, mutta niin sitten kävi.

Elomme on ollut hyvin hiljaista ja siitä johtuu pitkä päivitystauko. En ole pariin viikkoon päässyt treenaamaan koska teloin jälleen kerran itseni. Aikaisemmin heittelinkin kuvaa treenitapaturmasta, mutta nyt tapahtui toinen. Poistumisharjoituksessa joku vahingossa tönäisi minua, jolloin horjahdin koko painollani oikealle polvelleni tyhjään uima-altaan pohjalle. Poistumisharjoituksessa tosiaan joudutaan menemään läheiseen leikkipuistoon, mistä tuollainen löytyy. Se osui siis samaan kohtaan kuin viimeksi. Tällä kertaa se on vaan repaleisempi, syvempi, laajempi ja pirusti kipeämpi. Sieltä sitten päivystyksessä kaivettiin kamaa ulos ja putsattiin. Siinä on aika syvä viilto. Kuvaa. Tästä syystä agitreenit on jäänyt väliin ja oikeastaan lenkkeilykin kun käveleminen on käsittämättömän tuskaista :/ ja tietenkin kaikki muukin. Nyt on kuitenkin mennyt hieman parempaan suuntaan, että pystyn jo hieman koukistamaan. Jos jalka saa tarpeeksi tukea niin liikkuminen ei kauheasti satu, kunhan siihen ei osu mikään. Tämän vuoksi päätin juuri siksi lähteä miesjoukolla mätsäriin kaikesta tapahtuneesta huolimatta.Jasmine otti Capon mukaan ja mulla lähti Sagur sekä William. Päätin Sagurinkin ottaa mukaan, vaikkei veteraaneille ollutkaan omaa kehää. Porukkaa oli yllättävän paljon paikalla! Wiltsu oli mielettömän pirteä ja jaksoi jopa keskittyä, vaikka kuppi hieman olikin nurin, niin se oli silti yllättävän rauhallinen! Se oli voitto jo ihan itsessään, että tolle koiralle on tullut edes hieman järkeä päähän. Tuomari katsoi hampaat missä ei ollut mitään ongelmaa niin kuin ei koskaan ole ollutkaan ja hieman taputti päätä. Wiltsu sai PUN.

Sagur nyt tyypilliseen tapaansa esiintyi todella hyvin. Seistiin siinä hetki ja puolessa välissä kehän ympäri juoksemista tuomari osoitti Saguria ja nyökkäsi että hänelle punainen nauha. Ihan kivahan se oli, että Sagur teki nopeasti vaikutuksen tuomariin , mutta aika mälsää parin omistajalle ja muutenkin mulle, sillä koiriin ei missään vaiheessa edes koskettu eikä päästy ravaamaan esim. edestakaisin tai edes kunnollista kierrosta. Sagurinkin tulos siis PUN.

Nauhakehässä Jasmine esitti Williamin ja itse vedin Sagurin kanssa. Harmillisesti kehuista huolimatta kumpikaan koirista ei enää sijoittunut, joten tuloksena molemmille ei sijaa.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.