Bloglovin ei antanu mun ottaa blogia itelleni ellen tee postausta joten tää oli vähän pakollinen postaus. Tähän samaan mä tulen päivittämään tänään myöhemmin agitreeneistä jotain, joten tämä ei tule jäämään näin turhaksi!

Koska Googlen kautta ei pysty kohta enää seuraamaan. Heinäkuussa koko Google followers juttu katoaa kaikilta, joten kiirehtikää, mikäli ette halua menettää seuraamianne blogeja.


Mut pidemmittä puheitta:

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Päivittelyä 22:44.
Agissa oli tosi kivaa! Otettiin alkuun putkea ja putkeen lähetystä kello kolmesta ja kello yhdeksästä. Me ei olla otettu tollasia lähetyksiä Cecilin kanssa kertaakaan, joten olin todella skeptinen onnistumisprosentista. Mulle tuli vähän noottiakin siitä, että luota nyt vaan siihen koiraan kyl se menee. Ja kyllähän se menikin ja vauhdilla!

Sit otettiin ekaa kertaa keppejä ja mä käytin ekaa kertaa kai kujakeppejä. Cecil jätettiin toiselle puolelle ja kutsuttiin läpi. Se tajus sen tosi nopeesti ja innostu hommasta. Saatiin kivoja neuvoja keppien harjoitteluun, et ehkä jopa mä saan ne opetettua noiden kujakeppien avulla

Otettiin vielä kontakteja. Cecil ei ihmetellyt puomia yhtään ja hienosti tajus 2on2offit. Otettiin niin että etutassut maassa ja takatassut puomilla ja sama toisinpäin. Hienosti oli paikoillaan ja pääsin jo vähän liikkumaan.

Rengas oli Cecilistä kammottava. Sillä likka ei ole ennen rengasta edes nähty, se suoritti irrallaan olevan renkaan, mitä koutsi piti ilmassa. Joka kerta se kiers joko koutsin tai renkaan. Sit se tuli epävarmasti läpi kerran ja sit aika ookoosti pari muutakin kertaa. Mä olin suorastaan yllättynyt että toi vähän aristeli sitä. Rengas on kyllä nyt ehdottomasti sellainen, mitä pitää treenata paljon enemmän tulevaisuudessa.

Keinuakin kokeiltiin. Aluksi koutsi hakkasi keinua maahan, jotta koira tottuu siihen ääneen, mutta ei Ceciliä kyllä kiinnostanut. Sitten koira ohjattiin keinulle ja keinu laskeutuu koiran painosta sellaisen ämpärin päälle ja sit sen ämpärin päälle palkataan. Cecil veti tosi nätisti ne pari kertaa ja todella reippaasti kaksi viimeistä kertaa. Se selkeästikin tajusi sen homman! Tuli varmasti, muttei mitenkään hipsuttaen tai ylivarovasti.

Treeneistä jäi kyllä mielettömän hyvä fiilis! Tästä on hyvä jatkaa ensi viikolla.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.