Startattiin tokat kakkoskisat HSKH:lla tällä kertaa! Tuomarina oli Arto Laitinen.

Jännitys taas kangisti ohjaajan. Onneksi oli Riitta mukana joka osasi kertoa että mistä onneton suoritus johtui. Olin ihan jähmeä ja otin koiraa haltuun ihan joka esteellä tarpeettomasi, mikä sai Cecilin epävarmaksi ja hidastamaan reilusti. Cecilillä mm. sekosi askeleet ja levähti päin rengasta, mikä onneksi oli helposti hajoava, eli mitään ikävämpää ei sattunut! Olin myös niin jännittynyt, että sorruin yliohjaamiseen. Pelkäsin niin paljon että Cecil vetää väärään putken päähän, joten otin sitä tavattomasti hanskaa ja lähetin niin sivusta, että Mössö heitti putken takaakiertona.... :D

Kävelin kuitenkin kentältä ulos kun puomin kontakti hypättiin törkeästi yli. Hinkattiin sitä kahdesti ja sitten ulos. HYL siis tuloksena ja äärimmäisen pettynyt olo omaan suoritukseen. Ja tarkoitan puhtaasti itseäni, en koiraa. En voi ymmärtää miksi pitää saada jostain noin pienestä asiasta kuin agilitykisoista karmea paskahalvaus ja olla jäykkänä kuin rautakanki :D Mielikuvaharjoittelut on tehty, rentoutuminen tehty, tultu tarpeeksi ajoissa, radan olisin osannut vaikka unissani, ei ollut kamalan sokkeloinen. Lähinnä vaan oli pirunmoinen kiire jokapaikkaan ja putket hollilla.

Toka startti tuntui reilusti paremmalta. Mua vaan ahdisti niin toivottomasti ohjauskuviot, mutta yritin vain pitää mielessä sen että Cecil kääntyy kyllä hyvin eikä katsastele muita esteitä, joten en edes alkuun tehnyt mitään vastakäännöstä tai valssia mikä olisi eliminoinut esteen 4. Sai myös pitää vähän tempoa yllä! Itse luulin että rata oli 0 siihen viimeiselle putkelle asti. Kerkesin paniikissa (kuvittelemani nolla niin lähellä) niin säätää jotain jolloin Mösil käännähti putken edessä ympäri. Itse olin katsonut vierestä että olisi ottanut kontaktit puomilla, mutta tuomari antoi molemmista vitoset ja alasmenokontaktin ottamattomuus näkyy myös videolla. Oon liikaa kunnostanut A:ta että puomi nyt hajoaa käsiin.
Mutta! Kepit toimivat hyvin molemmilla radoilla! Ja tajusin antaa törkeästi tilaa omatoimiseen hakemiseen!

Lapussa lukee 5 ja K eli 10, mutta videolla tuomari nostaa kätensä 3 kertaa, joten en sitten tiedä onko tulos wanha kunnon 10 vai 15.

Videota tokalta radalta. Ekan radan video alkoi keskeltä ja loppui lyhyeen joten sitä muutaman sekunnin pätkää on turha julkaista. Kyllä ainakin hyvä mieli jäi tokalta radalta.

Eipä muutaku kontaktit kuntoon, pää yhtä kylmäksi kuin sää ja sit uus yritys! Mössö oli kyllä hurjan pätevä liitoeläin!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.