Mentiin Terhin ja Jedin voimin Ojankoon treenaamaan agilityä.

Treenailtiin rengasta ja se menee nyt huomattavasti paremmin! Se ei ollut enää mikä karmea mörkö. Terhin avustuksella päästiin monta kertaa irtorenkaasta läpi, jonka jälkeen uskallettiin hieman myöhemmin ihan esterenkaalle. Kerran likka taisi vetää jostain sivusta, mutta hienosti se loikkasi läpi. Sit otettiin ihan "aikuisten" A:ta ja babypuomia. Kontakteilla jätin Cecilin 2on2off ja suksin itse monta metriä kauemmaksi, likka pysyi hienosti eikä mun liikkumisesta välittänyt.Näiden lisäksi treenattiin vielä babykeinua nyt ilman minkäänlaisia apuja. Viimeksihän keinu osui aina sellaiseen ämpäriin. Nyt otin ilman ämpäriä ja hyvin meni. Otin mukaan myös sitten muurin. Vähän kyllä naurattaa, kun ei huomattu sitä että muurin päällä olevat pumpit olivat pudonneet jo edelliseltä koirakolta :D Näyttää vähän hörhöltä kun kaikissa kuvissa ja videolla yksi pumppi on muurin päällä ja loput kaksi maassa. Mutta noh.Otettiin kahta erilaista radanpätkää. Toinen oli pitkälti suoraviivainen pätkä, missä on aita, muuri, kaksi aitaa ja pussi. Toinen pätkä taas koostui vain ja ainoastaan aidoista. Siihen tuli takaakiertoa ja valssia. Tää tuottikin hieman päänvaivaa, mutta meni lopulta ok. Valssit sentään olivat onnistuneet!Loppuun otettiin vielä tokokentällä paikkista. Oli ihan mielettömän hyvää treeniä! Kaikesta häiriöstä ja jännästä huolimatta likka ei kiinnittänyt ympärillä tapahtuvaan mitään huomiota, vaan pirtsakasti tuijotti minua niin kuin kuuluukin.

Treenien jälkeen lähdettiin vielä heittämään pieni lenkki. Koiria väsytti kuumuus ja treenit mielettömästi, mutta kummasti sitä taas innostuttiin kun pääsi leikkimään.Leikistä oli ihan pakko ottaa videota, kun näytti niin huvittavalta se kojoottimainen pomppiminen. Pahoittelen videon kämäsyyttä, aurinko paistoi niin rajusti etten nähnyt kameran ruutua ollenkaan.

Lisää kuvia täältäCopyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.