Riitta tuli Fiiliksen kanssa käymään. Treenattiin ihan pikapikapikaisesti aluksi hyppyä. Tai oikeastaan Riitta treenas, me vaan hengailtiin ja otettiin minimaalisia seuraamispätkiä. Cecilillä on kiinnostus tokoon ihan nollassa, niin taidetaan pitää pientä taukoa tosta lajista.

Lähdettiin käymään meillä heittämässä estehyppykamat ja sit suunnattiin kallioille ja pusikkoon. Taidettiin kaks tuntia vaan kävellä ympäriinsä siellä metsässä
Cecil näyttää Riitan sanoin 30cm säkäkorkeudeltaan suuremmalta tässä kuvassa :---D Onneksi illuusion luo tosiasiassa se, että Cecil roikkuu puoliks tolla tukilla ja Fiilis on nätisti silleen niinkuin pitääkin.Siirryimme sitten vielä pelloille, missä otettiin paikkista. Loppuaika menikin sitten tennispalloja jahdatessa.

Fiilis hirrrrveenä ja hurrrrjana vesipetona pulahti jonnekin ja Cecil oli tyypilliseen tapaan ihan mukana, muttei uittanut muuta kuin puolet eturuumiistaan.

Loput kuvat löytyvät täältä

Kaverini Saana, joka on myös piirtänyt tämän blogin otsikkokuvan, piirsi nyt myös profiilikuvat koirille! Kuvia klikkaamalla pääsee kys. koiran tietosivulle (kotareille).Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.