Riitta tuli sk colliensa Fiiliksen kanssa moikkaamaan! Päivällä oli tullut muutamia sadekuuroja, mutta onneksi oli hyvä ilma! Ainakin aluksi... :DOli kans tosi mahtava huomata, että Williamilla on varmasti vihdoin ja viimein mennyt tuo murkkuikä pois. Sillä oli yhdessä vaiheessa hirviömäinen kausi, jolloin se ei totellut mitään. Se on myös selkeästi miehistynyt ja koska on karvanlähtö menossa, sen karvanlatukin muuttuu vihdoin oikeanlaiseksi. Kun sillä on vielä paikoittain ollut sellaista pentumaista, mitä ei saisi olla.Käveltiin ties missä, päädyttiin ahtailta metsäpoluilta jollekin hiekkapolulle. Heittelimme tennispalloa koirille. Valitettavasti aina kun oli minun vuoroni heittää onnistuin joka kerta ninjaamaan sen johonkin nokkospuskaan, mistä sitä oli tosi mukava kalastella. Onneksi sain jossain vaiheessa sen vision siitä, miten palloa heitetään.


Riitta huomasi uhkaavan pilven ja niinhän siinä sitten kävi, että tuli aikamoinen sadekuuro. Kuuron jälkeen tihkutti vielä hetken, muttei häiritsevästi. William oli tosin varsin uitetun näköinen. Ei se kuitenkaan menoa haitannut.
Meidän oli tarkoituksena päästä treenaamaan nurtsikentälle, mutta olimme vaihteeksi ties missä ja eksyimme ilahduttavasti korkeille kallioille, josta näki äärettömän kauas. Maisemat olivat mielettömät!Kiitoksia mahtavasta seurasta Riitalle!
Täältä löytyy lisää kuvia niin minun kuin Riitan ottamia. Alakansioon on tulossa lisää kuvia myöhemminCopyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.