Ruotsista kotiuduttu, koirat olivat kuulema oikein kivasti hoidossa. Oli kyllä orvot pari tuntia ilman koiria. Talo oli niin tyhjä. Sagur palasi turkki vielä päällään, voi olla, että seuraavan kuukauden sisällä ehkä joku koneen omistaja pääsee ajelemaan. Alan kyllä tulemaan jo toisiin aatoksiin. Olen muutamilta kysellyt, eikä suurta vaikutusta ole näkynyt. Ristiriitaisia kommentteja, mutta mitä nyt seurailin niin eiköhän tuo tolla pärjää. Ja nyt on kesä kuitenkin jo aika pitkällä.

Mentiin Sagurin kanssa Vantaalle Lindalle jälleen. Mentiin heti siitä sitten Ojankoon. Linda otti Nitan kanssa ensiksi yhden sikakivan radan.


Kyllä toi putki-puomi kohta on vammasesti aseteltu tossa Flexitrack piirroksessa. Kello on liian paljon, että mä jaksaisin välittää. Huomasin virheen vasta kun olin sulkenut kys. ohjelman, eli tosiaan putken jälkeen ei mennä puomin läpi, vaan putkesta pääsi suoraan A:lle. Toi saamarin puomi on vaan niin jättimäinen tossa.

Otettiin Sagurin kanssa taas eka pätkissä. Aluksi noi alkuhypyt, sitten putkesta pituuteen ja sitten loput.Superlaadukkaat kontaktit


Tommi Evilä.

Lindan tekemä megahieno giffi.


Vedettiin sitten koko rata pätkien jälkeen. Kuumuus alkoi iskemään, menokin on sen mukaista. Puomin alastulo fail, tuli rojahtaen, kun niin vauhdikkaasti syöksyi. A:n jälkeinen hyppy on selkeästikin liian lähellä, siinä oli tosiaan ongelmia.

iso kiitos Lindalle videosta!

Mentiin sitten takaisin Lindalle. Hengailtiin siellä, Sagur lähinnä nukkui. Ennen kotiinlähtöä Linda puunasi vielä Sagurin ja otin siitä pozet.

Videon ja kaikkien kuvien Linda Toivonen, paitsi kolmen viimeisen.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.