Eilen olin töissä BH-kokeessa ja voipi olla, että ehkä mekin joskus (lue: 1-2 vuoden päästä) mennään, mikäli on hommat hanskassa.

Tänään tosiaan oli hakua. Siirsimme aamuun, kun arki-iltaisin on niin järjettömän pimeää ja viikonloppupäivisin kaikki on metässä samoilemassa koirineen ja ilman. Olin vähän tokkurainen, en ole hirveän pirteä aamuisin :D.
Toimin maalimiehenä kolmelle koiralle. Pari koiraa ilmaisi ihan kiintorullalla ja pari jäi palkattavaksi maalimiehen luokse, kunnes ohjaaja ehtii paikalle. Leluilla palkkaaminen on mun mielestä äyttömän kivaa. Etenkin nuoren bcn Taran palkkaaminen on todella mukavaa, kun se on niin pirteä ja iloinen.

Sagurin kanssa oltiin viimeisiä. Otin sen autosta ja se oli selkeästikin erittäin lennokkaalla päällä.

Se ei tainnut heti taas tajuta mitä me ollaan tekemässä ja miksi sillä on oranssi liivi päällä. Lähetin sen suurta kiveä kohti, minkä takana odotteli maalimies. Juoksi vähän sinne päin, jäi johonkin hajuun ja sitten ampaisi kiven ohi. Pian se löysi sen maalimiehen, mutta juoksi sitten takaisin mun luokse. Osoitin lähetysasennossa kiveä ja katsoin kiven suuntaan. Se taas juoksi vähän sinne päin, mutta ei kuitenkaan kivelle. Jossain välissä otettiin sitten 5 metriä lähemmäksi (maalimies oli 30 m päässä). Lähetin koiran uusiksi ja sitten se meni maalimiehen luokse. Sagur palkataan yleensä nameilla, mutta leluilla kannattaa aina kokeilla.
Maalimies sai Sagurin leikkimään hienosti! Poika ei pahemmin tuntemattomien kanssa leiki (kys maalimies oli Ässälle uusi) joten se, että se pinkoi lapasen perässä ja repi niitä kunnolla oli suuri saavutus. Palattiin keskilinjalle ja sieltä lähetettiin toisen maalimiehen luokse. Sen kanssa se ei innostunut leikkimään ja juoksi sen ohi useasti ja välillä taas palasi minun luokseni. Namit otettiin käyttöö ja sitten se haki sen maalimiehen ja jäi sinne, kunnes pääsin sen luokse. Palattiin taas keskilinjalle ja lähetin koiran seuraavan maalimiehen luokse, meni jo vähän paremmin. Maalimies yritti leikittää, muttei innostunut leikkimään hänenkään kanssa, joten suosiolla sitten nameihin. Sama juttu ja sitten otettiin seuraava pisto suoraan nameilla, vaikka lapaset otettiin mukaan varmuuden vuoksi. Maalimies meni about 30m päähän ja piiloutui umpipiiloon. Heidi on Sagurille tuttu ja siksi paremmin siinä umpipiilosta suoriutuukin. Lähetin koiran ja S lähti juoksemaan jonnekin. Se oli sitä mieltä, että maalimies ei ole siellä päinkään minne koiran lähetin ja lähti etsimään ihan hasardipaikasta. Jossain välissä se kaarsi mun luokse ja lähti uusiksi. Juoksi aika vauhdilla maalimiehestä n 10 m taakse päin ja pysähtyi hetkeksi. Sai hajun ja seurasi sitä. Ei siinä kauaa mennytkään, kun Sakke löysi maalimiehen. Maalimies syötti loput namit ja leikki hiukan sen kanssa. Kytkin sen ja tepastelimme lähtöpaikkaan, tuohon pistoon oli hyvä lopettaa.

Heidi kokeili saako hän Sagurin haukkumaan. Tarkoitus tosiaan olisi, että S tulisi ilmaisemaan haukkumalla.
Heidi piteli namia Sagurin lähellä nyrkissä. Aluksi koira meni istumaan ja sitten alkoi "kaivamaan" käsiä. Tassulla tökki sitä nyrkkiä ja yritti hampailla vedellä niitä nameja sieltä nyrkistä, muttei niitä tullut. Jossain välissä se sit lopetti kaiken tekemisen hetkeksi ja tuijotti sitä nyrkkiä silleen jotenkin tosi neuvottomasti. Tökkiminen on kokeiltu, nyrkistä ei saa nameja oikeen yrittämällä, niin mitä pitäisi muka tehdä? No sitten se haukahti jotenkin pottuuntuneen kuulosena ja nami tuli. Se älysi todella nopeasti sen, että kun haukkuu, niin palkka tulee. Tätä tehtiin jonkun aikaa ja ihan lupaavalta toi vaikuttaa. Pikkuhiljaa sitten aletaan vaatimaan enemmän, mutta ei tietenkään vielä, kun ihan alussa ilmaiseminen on.

Huomenna meillä onkin sitten ilmaisutreenit. Mietin, että jos ottais kameran mukaan, jos jotain videoita/kuvia saisi.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.