Toissapäivänä käytiin Maijan ja Oonan kanssa aksaamassa illasta. Ratana meillä oli Agirodun mini rata hieman improvisoituna. Piirsin tähän sen radan mitä me tehtiin Cecilin kanssa. Ei sitä kyllä putkeen tehty missään vaiheessa.


Heti ekat ongelmat alko kolmannella. Koira veti putkeen varmaan tuhat kertaa ja sitten sen huomasi koirasta, ettei se ottanut ohjausta näkeviin silmiinsä, vaan katsoi sitä putkea himoitsevana. Otettiin sitten kakkos esteeltä, muttei sekään toiminut. Sitten kakkosesteen edestä, mutta eeei. Kyllä se sinne putkeen halusi siitä huolimatta. Jatkuvasti päilyili sitä. Kyllä se lopulta älysi mennä A:lle, mutta ei kuitenkaan kokeiltu kolmoselta suoraan lähetystä neloselle. Ei sillä etteikö se olisi sitä luultavasti osannut, mutta Cecil oli hieman möks möks lukuisista toistoista ja epäonnistumisista, että päätettiin helpottaa ja jatkaa matkaa kivoimmille pätkille.

Eli lähetin neloselle ja pingoin vitoselle ja siitä jatkettiin sitten eteenpäin kasille asti. Otettiin vain sitä pätkää pariin kertaan ja yritettiin vetää kasilta sitten takaisinpäin, mutten vaan millään mitenkään missään välissä ehtinyt vitoselle. Huidoin sitten kuin hullu että mene mene, muttei vaan ollut mitään saumaa tohon, vaikka kutosen hyppäs kyllä, muttei enää vitosta vaan kääntyi ympäri. Hauskaa kuitenkin oli!

Puomi otettiin itsenäisenä muutamaan otteeseen ja jatkettiin sitten puomilta normaalisti aidan yli ja putkeen. Mutta sitten tapahtui jotain hassua. Se mörköikä näkyi juuri nyt, kun yhtäkkiä musta u-putki olikin karmea mörkö. Se oli juoksemassa sinne, mutta sitten kääntyikin ympäri eikä vaan mitenkään halunnut tulla sieltä. Oikaistiin putkea hieman ja sitten se oli taas ok. Helpotettiin vielä enemmän ja vaikeutettiin sitten taas. Kaikki meni hyvin, mutta kun se taas oli u-mutkalla, niin ei, jarrut eikä mitenkään halunnut tulla läpi. Mikä oli mielettömän hassua, kun ollaan hyvin paljon mustillakin putkilla treenattu, mutta en nyt sitten tiedä että oliko kenttäkin jo niin pimeä, että se musta putki vaikutti karmaisevalta tai vastaavaa. Selkeästikin pitää treenata enemmän pimeällä ja pimeämmillä putkilla useammin.

Jatkettiin sitten eteenpäin, pariin otteeseen vedettiin 9-13 jotta se kontaktihullu koira varmasti menee sinne minne haluan. Ja kyllähän se menikin! Keinu otettiin sitten itsenäisenä. Loppuaika hinkattiin 4-8-4.

Tänään ajoin aamulla treenaamaan. Vedettiin simppeliä rataa mikä oli pitkälti aika suoraviivainen!

Puomille hidastin ja saattelin aika pitkälle, kun sitä ei älyttömästi olla otettu osana rataa. En kyllä mitenkään ehtinyt tokan putken jälkeen mihinkään. Hyvin Cecil kuitenkin haki itsenäisesti kutosen ja seiskan, vaikka huitelinkin monta metriä takana.

Aloitettiin kans keppitreenit. Päätin nyt kuitenkin opettaa suorilla, kun mulla ei riitä järki kujakeppeihin.
Ikävästi kuvattu puhelimella, joten laatu ei ole häppönen + 1/4 radasta puuttuu, mutta onpahan jotain kuitenkin! Vauhtia on ainakin tullut hurjasti lisää.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.