Haettiin agipaikkaa Cecilin kanssa ja meidät kutsuttiin sitten testitilaisuuteen maanantaina. Kuten oon muistaakseni edellä todennut, että oltiin silloin luustokuvauksissa, joten se ei ihan toiminut. Tänään se testitilaisuus sitten oli järkätty vain meille.

Cecil oli tyypilliseen tapaan ihan jeejeejee kun ohjaajamme saapui kentälle tervehtimään. Valkku kehui heti alkuun Cecilin avoimuutta ja sosiaalisuutta.

Minua pyydettiin käskemään koiraa odottamaan, menemään sopivan välimatkan päähän ja kutsumaan koiraa luokse. Multa kysyttiin heti alkuun, että pysyykö se. Mä vastasin rehellisesti etten usko. Se kyllä tietää ettei saa varastaa luokse, mut se varastaa silti. Sen näkikin tossa testitilaisuudessa, että se tuli luvatta vähän ujon näköisenä luokse. Palautin sen maahan odottamaan kahdesti. Kolmas kerta näemmä toden sanoi sillä Cecil malttoi odottaa paikallaan siihen asti että sain kutsuttua sen. Cessu juoksi sivulle hyvällä vauhdilla, vaikkei tuolla todellakaan pääpointtina ollut mikään tokomainen toiminta.

Sitten valkun häiriökoira otettiin esille odottamasta ja minua pyydettiin kulkemaan Cecilin kanssa heidän ympäri, jonka jälkeen me pysähdymme ja meidät kierretään ympäri. Cecil ei vilkaissutkaan valkkariin kun kiersimme seuraten heidät ympäri ja taisi meidän odotellessa vilkaista valkkaria kerran.

Agiohjaaja Juuso totesi, että hän on nyt nähnyt jo tarpeeksi ja tervetuloa joukkoon. Cecil kiipesi vaihteeksi taas syliin ja sai paljon kehuja. Treenit meillä alkaakin jo maanantaina! Oon kyllä todella innoissani :)



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.