Kipastiin likkojen kanssa treenaamassa. Oltiin vähä huonosti prime timenä, mutta meille löytyi kuin löytyikin hyvin tilaa.

Tehtiin Moiran kanssa aluksi hieman rally-tokoa ja pieniä perusasentoharjoituksia. Pyrkimyksenä olisi syksyllä päästä rallykisat korkkaamaan pikkublondin kanssa, niin pistetään kaikki käännökset ja pyörittelyt tehotreenin alle! Ainoa mitä en oikein päässyt treenaamaan on spiraalit ja pujottelut. Myyris on edennyt kuukauden aikana hurjasti! Pitäisi vielä opettaa sitä kunnolla leikkimään. Se hyvin heikosti leikkii treenikentillä jos on paljon häiriötä. Ei se haahuile tai mitään, mutten saa siitä räjähtävää energiaa irti. Pitää kokeilla vielä erilaisia leluja ja treenata ihan sitä häiriössä leikkimistä :)
Cecil on nykyisin tokossa aivan kuin eri koira. Muistan hämmentyneenä ja suruissani sitä aikaa kun se paineistui tosi paljon - todennäköisesti liiallisen treenaamisen ja vaatimustason nopean nostamisen johdosta. Nyt se on niin iloinen ja se jos mikä tekee minut onnelliseksi. Teknisestihän tuo nykyinen meno on kamalaa katseltavaa :D se nojaa, hieman poikittaa ja sitten vielä vähän edistää. Meillä ei kuitenkaan ole tokossa tai rally-tokossa tai missä ikinä tavoitteet kovin korkealla. Ainoa prioriteetti on se, että on oikeasti superkivaa. Jäävät meni kaikki hienosti ja tehtiin kaikenlaista täpäkästi! Pitäis käydä kapula ostamassa niin vois treenata pitoja. Paikkista ollaankin paljon treenattu, joten ei se taida oikeen muusta kiinni kuin siitä ällöttävästä kapulasta!

Tauoteltiin ja sitten tehtiin vielä hetki aksaa. Moira tutustui ensimmäistä kertaa A-esteeseen. Ja targetin kanssa lähettelyä hypyille, putkeen, putkelta hypylle ja hypyltä putkeen. Perussettiä!
Cecil kun pääs vapaaksi se hyppäsi aitojen välistä esteiden luokse huutamaan :D Niin ihana katsoa kun se on innoissaan ja haluaa tehdä. Tehtiin muutamia epämääräisiä pätkiä. Pointtina vahvistaa keppejä, keppikulmia ja kontakteja. Mösö oli superhieno kepeillä. Ymmärrettävästi kun ei olla hetkeen treenattu niin se ei kestä sitä että irtoan itse sivusuunnassa. Katellaan sitä sitten seuraavissa treeneissä!

Tehtiin hyvin pientä radanpätkää, missä pointtina oli lähinnä vaan mennä lujaa ja irrota. Tehtiin välillä myös 4-2 takaperin, mikä olikin vähän vaikeampi Cecilin rytmittää, kun ei putkesta voi juosta pää viidentenä jalkana kepeille! Jäi tosi hieno fiilis. Nyt on sohvalla kyllä väsynyttä koiraa. Moira nukkuu oikealla puolella ja Cecil vasemmalla puolella kun itse istun läppäri sylissä. Onneksi ostin kolmen istuttavan sohvan ;)Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.