Sagurin ensimmäinen pentue syntyi eilen yöllä! Mahtavat 7 pentua on nyt maailmalla ja asustavat Maaritilla Black Sara'sissa ylpeän Ihaa-äitin kera.
Syntyi 4 narttua ja 3 urosta. 2 blue merle narttua, 2 tricolor narttua ja 3 blue merle urosta. Täältä löytyy jotain tietoa ja sinne päivitän jatkossa lisää sitä mukaa kun lisäinfoa tulee (:

Tänään Sagur meni eläinlääkäriin sinne hampaanpoistoon. Samalla putsattiin jälleen hammaskivet, koska se edellinen eläinlääkäri putsasi niin hemmetin huonosti ne, että siellä oli takahampaissa vaikka kuinka paljon. Takahampaiden sisäpuolelta ei kuitenkaan pysty niitä itse pois ottamaan. Hampaat on kuitenkin nyt kunnossa. Vaurioitunut hammas on irrotettu ja kaikki on kutakuinkin hyvin. Lähti SKL:ään kirje ja odotellaan hyväksyntää.
Sagur tällä hetkellä nukkuu pedissään olkkarissa. Se hetken yritti jotain säätää, en tiennyt ettikö se kissaa. Spidi tuli nopeasti katsomaan Saguria ja tämä sitten rauhoittui ja pisti maaten. Huojui seistessään hieman ja näyttää muutenkin ihan jurriselta. Tota on aika kamala katsoa, mutta onneksi se on pian jo sitten parempi :)Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.