Petra tuli eilen Taika sheltteineen treenaamaan rallya. Meinasin mennä aikataulu vähän tiukoille, kun piti hakea postista mystinen paketti ja sen jälkeen juosta vastaan. Mystisestä paketista löytyi kamera 8)! Hieman myöhäinen synttärilahja, mutta kyllä kelpaa! Nyt ehkä tää inspais mua ottamaan itse kuvia hauveleista ja Spidistä.

Otin molemmat koirat mukaan. Mentiin häkkiin, sillä ei ollut tilaa oikeen muualla ja radan rakentaminen hiekkakentälle oli mahdotonta vähäisen tilan vuoksi. Häkkiin kuitenkin mahtui kivasti. Suunnittelin rataa himassa, otin pätkiä eri videoista ja radoista. Jotenkin se tuntui paperilla olevan maailman selkein juttu, mutta radan rakentaminen olikin jo ihan toista :D en ole koskaan säätänyt itse kylttejä ja se oli kyllä yllättävän haastavaa! Saatiin kuitenkin kiva rata aikaiseksi. Otettiin siihen eteentuloja, saksalaista täyskäännöstä, pujottelua ja muuta. Suoritin Sagurin kanssa radan kahdesti. Selkeästikin tuo eteentulo on jotenkin vammaantunut. Se jää väkisinkin vinoon, vaikka olen palkannut sitä vaikka mistä suunnista molemmista käsistä. Eikä sen pitäisi tietää, että miltä puolelta mennään sivulle, kun rallyssä koiran pitää mennä vasemmalta tai oikealta, riippuen siitä mitä kyltti käskee. Mut joo treeniä lisää, alkaa vaan aika loppumaan, huomenna meillä on jo kisat jaiks! Musta tuntuu, että noissa kylteissä tullaan kusemaan, muttah.

Kokeilin huvikseni Wiltsun kanssa. Koiran, jolla on jatkuvasti niin korkea vire ja yliyritys päällä, ettei pysty keskittymään tarkkoihin juttuihin. Noh, seuraaminen ei meillä ole vielä hanskassa, joten imuttelin sitä kutakuinkin radan läpi, toki välillä käsi kohosi hieman koiran suulta. Hienosti kuitenkin veti sen pienen alkuhäslingin jälkeen. Kaikkein ylpein olen istu, maahan, kierrä koiran ympäri liikkeestä. Wiltsu jäi hienosti sivulle, heittäytyi kauniisti maahan ja odotti nätisti, että kierrän sen ympäri. On se niin taitava lapsi :D

Sagur oli jotenkin vähän depispäällä, niin innostutin sitä käskemällä sitä kiertämään sählymaaleja, käskin sitä kumartamaan, hyppäämään, haukkumaan, depis olikin jo poissa, joten pystyi jotain treenaamaan. Otettiin pikkupätkiä seuraamista, liikkeestä maahan, seiso. Oikeastaan kaikki alo liikkeet paitsi hyppyä. Paikallamakuussa ei ollut ketään koiraa seurana, mutta Petra leikitti ja teki juttuja Taikan kanssa lähellä, eli häiriöstä sekin käy.

Williamin kanssa yritettiin vähän tokoilla. Otin lyhyen paikkiksen. Ollaan harjoiteltu himassa aika paljon, en ole yli minuuttia kehdannut vielä ottaa sisälläkään, joten ulkona vedettiin jotain puolta minuuttia.

Like Petra says, päätöntä noutoa.Lopuksi leikin vielä kunnolla molempien kanssa. Vanhasta villasukasta on paljon iloa koko perheelle!

Petra otti Williamista ne palkintoposet.


Se alkaa tosissaan näyttämään jo koiralta!

Lähdimme lopuksi vielä heittämään lenkkiä. Kiitoksia kivasta päivästä (: kuvat löytyvät täältä. Kaikkien kuvien Petra S, paitsi se yksi, missä Williamilla on ruusuke suussa.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.