Meidän suojelukoiratestistä, mikä oli tossa 23.2, voi lukea juttua täältä. Suojelukoiratestin kuvat tosiaan tulivat nyt nettiin! Kyseisen päivän loput kuvat ovat täällä
Kiitoksia mielettömästi kuvaajalle Milja Viljamaalle!

Mun ruotsinkokeen jälkeen Riitta tuli Nannin ja Fiiliksen kans treenaamaan ja lenkille. Tällä kertaa keskityttiin kyllä enemmän siihen lenkkeilyyn kuin treenaamiseen. Mentiin kans jotain ihan uutta reittiä pitkin, hieman kyllä joutui tarpomaan ylämäkiä, mutta onneksi metsässä ei ollut liukasta!
Cecilillä oli joku iha ihme päivä kyllä eikä siksi hirveästi mitään otettu. Luoksari tuntui olevan ihan mahdottomuus likalle, varasti ihan joka kerta. Nyt se meni vähän niin että kun olen kääntynyt ja juuri antamassa käskyä niin likka lähtee hipsuttelemaan mun luokse. Parasta tässä on se, että se tietää tekevänsä väärin koska se tulee niin mielettömän hitaalla ravilla kun taas normaalisti se juoksee luokse kunnon laukalla. Lopulta helpotin niin, etten mennyt niin kauas ja kävin välillä palkkaamassa siitä, että se pitää ne istumalihakset maassa. Mulla oli vahingossa oma kapula jäänyt himaan, mutta lainasin sitten Riitan kapulaa. Cecil haki sen kyllä tosi nätisti vaikka se aluksi katsoikin sitä hieman hämillään, että nyt ei oo tutun mallinen kapula. Jotain positiivista tähän treenisessioon on kuitenkin se, että Cecil toi jälleen heti alusta lähtien käteen asti sen kapulan!
"Ai häh enkö saa tulla vielä?"Kiitos Cecilin treenikuvista, alimmasta kuvasta ja mahtavasta seurasta kuuluu Riitalle! Loput kuvat löytyvät täältä.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.