Oona tuli lauantaina Iita shelttinsä kanssa meille yöksi. Pojat olivat hyvin kiinnostuneita Iitasta, neitonen ei ollut kyllä yhtä innoissaan :D Jopa Spidi vaivautui moikkamaan. Yleensä se lähtee hyvin nopeasti piiloon, kun tulee vieraita koiria, mutta Iita oli niin kivan rauhallinen ja sopivan pieni, että uteliaisuus vei voiton.

Katteltiin lehvoja, ja mulla oli niin ihana ja aaw koira sylissä nukkumassa. Mä alan tykästymään sheltteihin ihan todenteolla :D Lahdessa Taika nukku mun sylissä ja mun päällä ja sitä oli niin kiva rapsutella kun se mahtuu ja viihtyy! Okei no Iita on vähän isompi, mut silti se mahtu kivasti ja tuhisi tosi söpösti. Ei kamalat kauhuleffat sit pelottanut niin paljoa kun on ihana merletyyny siinä vieressä, jonka avulla voi peittää silmät kun tulee jännä kohta.

Aamulla kävästiin lenkillä. Oli todella kylmä, vaikka miinusasteita tuskin oli älyttömästi. Se on se, kun koko tää talvi on ollut niin lämmin ja muistuttanut enemmän kevättä kuin talvea. Otettiin jokaisesta erikseen kuvat ja sitten kolmikko pääsi juoksemaan yhdessä. Oli mahtavaa, että Iita oli ihan innolla mukana!

Okei no ei aina.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.