Joo-o mun pikkuisesta prinsessasta tuli sitten nainen.


Tyttö on poikien, etenkin Wiltsun mielestä, tuoksunut aika hyvälle jo jonkin aikaa. Nyt sit Sagurkin on alkanut kiinnostumaan todenteolla.

Cecilillä on vasta esikiima menossa, eli ei anna vielä astua, onneksi. Cessu pidetään eri huoneessa tai vaihtoehtoisesti William laitetaan eri huoneeseen. Sagur lopettaa aika nopeasti ahdistelun kun Cecil vetää sitä nenukkiin. Sagur on kuitenkin suht. kokenut astuja, eikä turhaa yritä hyppiä tai ahdistella.
Sen sijaan Wiltsullahan ei ole (eikä tule olemaan) minkäänlaista kokemusta, joten se käy vähän kierroksilla. Suurin syy siihen, miksei noita kaikki voi viedä lenkille samaan aikaan on se, että William yrittää jatkuvasti hypätä Ceciliä. Cecil kyllä yhtä äksysti ärhentelee Wipullekin jos se jotain yrittää. Mitään käytöksestä poikkeavaa en ole vielä huomannut, ollaan käyty normaalisti treenaamassa. Harmittaa, ettei me sinne möllitokoon kyllä nyt sen kanssa päästäkään :|

Eipä tässä muuten mitään, ikävää vaan, että sitten kun esikiima on ohi ja kiima alkaa niin pakkohan se on sitten heittää sijoittajalle tai jonnekin muualle. Ei ole reilua noita poikiakaan kohtaan jättää kiimaista narttua taloon.
Kyllä tulee tuntumaan tyhjältä sitten kun Cecil menee sijoittajalle, eli Williamin kasvattajalle. Tiedän, että sillä tulee olemaan ihanaa maalla, mut niff.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.