Wipun kanssa kipastiin maanantaina joukkotarkeissa. Oli silmätarkit, lonkkakkuvaus ja kyynärkuvauus. Kasvi laittoi Wiltsun silmiin jotain tippoja. Hienosti poika antoi laittaa eikä pyristellyt vastaan ollenkaan.

Oltiin meidän poppoon ensimmäisiä. Lääkäri oli oikein mukava mies, Wil vähän jänskättää miehiä kun ei oo hirveesti ollut tekemisissä. Muutama tuomari on sitä lääppinyt ja siihen se on jäänytkin. Anyways, nostettiin pöydälle, missä oli sit taas tosi jännää. Peilattiin silmät. Lääkäri kysyi että onko ollut pentuna lievä crd. Sanoin että joo, johon lääkäri totesi että juu kyllä tuolla näyttäisi se olevan, mutta erittäin lievänä. Tosi kiva tietää, että on lievänä :). Peilaus sujui mallikkaasti. Mut silmissä tosiaan lievä CRD edelleenkin, mutta ei sitten muuta.
Putsattiin sitten yhtä eturaajaa ja sit tuli nukutuspiikki. Mä en itse kestä piikkejä ollenkaan, oli pakko katsoa toiseen suuntaan. Mulle tuli taas hyvin huono olo piikistä. En mä edes sitä päätä nähnyt, mutta heikotti silti. Voi :D onneksi kasvi piteli Wiltsua hetken niin pääsin haukkaamaan raitista ilmaa. Tuntui että pyörryn.

Wil oli kivassa unessa sitten. Sille tuotiin semmoinen pahviastia, että jos tulee paha olo. Ihme kyllä Wiltsulle vähän tulikin. Oli vähän kamalaa pidellä sen päätä jotta se saa oksennettua, sillä ei riittänyt enää puhti siihen.

Nostettiin se sinne ihme kuvauspöydälle selälteen niiden ihme pehmustekolmioiden väliin, mun piti sit poistua sieltä. Ei siinä hirveen kauan mennyt. Wiltsua kannettiin pois, mutta se yhtäkkisesti rimpuili ja kömpi sitten todella säälittävästi mun luokse. Mä luulin että sille annettiin jo herätyspiikki, kun se oli niin hereillä, mutta ilmeisesti se vaan halus äkkiä takaisin mamman luokse. Hyvän aikaahan se sitten siinä muiden nukkujien kanssa hörisi. Sille sitten annettiin se herätyspiikki, virkosi aika nopeasti. Heikosti yritti kutsua nukkuvaa siskoaan leikkimään, mutta luovutti kun tajusi ettei vastakaikua oikeen tule, kun toisella on vintti pimeänä.

Saatiin sitten tulokset. Lonkat A/B ja kyynärät 0/0. Toki lopulliset tulee sitten myöhemmin ilmi, et millasina ne tulee sitten takaisin. Toivottavasti pysyisi muuttumattomana.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.