Mentiin molempien poikien kanssa eilen Vantaalle.
Ilma oli aika hyvä kun lähdin koulusta, bussia odottaessa alkoi satamaan lunta ja ilma kylmeni hetkessä. Mulla oli kamalan kylmä. Päätin sen, että jatkossa, vaikka aurinko kuinka paistais, niin toppaan itseni kunnolla, niin en sitten jäädy.

Mentiin ensiksi kuvaamaan ihan vain Williamia ja Saguria, ilman Nitaa ja Noomia. Nita tekee vieläkin juoksuja ja Noomilla kai oli just juoksut tai jotain (en enää muista miten se meni) niin ei viitsitty ottaa vielä niitä.
William 4kk ja melkein 3vk, mustat merkit ovat alkaneet tummumaan, noita jalkoja pukkaa jostakin ja karva on paksumpaa.Kirsussa näkyy aavistuksen kokoinen vaaleampi piste, se johtuu täysin tästä säästä ja auringonpuutteesta.

Sagurista ei ole aikoihin otettu rakennekuvaa. Seisoo vähän hassusti, kun on etutassut korkeammalla. Karvaton se on vieläkin, mutta eiköhän se ole taas täydessä turkissa toukokuussa tai viimeistään kesäkuussa.

Sen jälkeen Kati tuli nahkansa Kianan kanssa. Pidettiin treenit koirapuiston vieressä olevalla parkkiksella. Ekana vuorossa oli William.
Leikittiin pääasiassa, hieman imutusta loppuun. Tästä on video, se tulee myöhemmin.
Sen jälkeen vuorossa oli Sagur. Siitä on niin videota, kuin kuvia.

Otettiin Sagurin kanssa paljon seuraamispätkiä, en viitsinyt päästää kokonaan vapaaksi, sillä koirapuistossa oli joku staffimiitti ja sinne lappasi jatkuvasti staffeja ja sen tyyppisiä koiria, osa kun tuli autoista niin kuului kamalaa rähjäystä ja provousta.
Leikittiin Sagurin kanssa aluksi, innostui hyvin. Otettiin muutamia seuraamispätkiä ja tajusin, että mä en osaa kääntyä rennosti, vaan hetkellisesti sekoan askelten kanssa.

Otettiin kerran liikkeestä maahan. Menee nopeasti, sen järkyttävän käsiliikkeen oon saanut pois.Sen jälkeen oli Kianan, Nitan ja sitten Noomin vuoro treenata. William pääsi autoon, Saguria ei voinut autoon laittaa, sillä Kianalla loppui tiputtelu viikko sitten, Nita on tekemässä juoksuja etc, olisi voinut olla mielenkiintoista :D
Sen aikaa kun tytsyt treenas niin Sagur otti paikallamakuuta. Palkkasin joka 45 sekunti ja välillä vapautin. Pysyi erittäin hyvin, vaikka ehanan tuoksunen narttu heilukin siinä muutaman metrin päässä leikkien ja treenaten. Kyllähän se ääntä piti haukkumalla, mikä tietenkin laskisi pisteitä. Ei se ole ennen sitä tehnyt ja uskon, että johtui turhautumisesta, että hyväntuoksunen narttu on vieressä. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että pysyi ja hillitsi itsensä :).

kaikkien kuvien Linda T ja lisää löytyy täältäCopyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.