Lähdettiin Cecilin voimin aamulla moikkaamaan Riittaa. Mukana Riitalla oli niin Fiilis kuin Nannikin.

Ikävä kyllä viimeiset pari päivää on satanut ihan vettä ja asteita on nolla, joten oli aika vetinen ja loskainen keli. Koiria ei kyllä märkyys haitannut ja kyllähän me silti tarvottiin kiitettävä määrä :D Tajusin vasta bussissa että miten pahasti mulla oli lunta kengissä ja millaisessa kunnossa mun sukat on.
Riitta otti Cecilistä kasvukuvaa, viimeksi kasvukuvaa otettiin joskus marraskuussa. Kyllä likka on muuttunut huimasti tämän pienen ajan sisällä!

Lisää kuvia täällä!

Uusi vuosi meni meillä oikein kivasti! Sinällään mua ei jännittänyt miten Cecil reagoisi raketteihin, se on ollut niin varma ja tasainen kaikissa tilanteissa eikä nytkään tuottanut pettymystä vaikka raketteja lenteli tiuhaan. Käväsin jokaisen koiran kanssa erikseen pyörimässä ulkona kun raketteja heiteltiin. Treenailtiin hieman, leikitin ja syötin. Eipä kolmikko ollut oikein moksiskaan! En voisi olla yhtään ylpeämpi noista, että ne kestivät tuon rakettimyrskyn.

Hyvää uutta vuotta jokaiselle lukijalle meiltä ja menestystä vuodelle 2013!
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.