Oltiin Annan kanssa Ojankoilemassa tänään aamulla. Oli aika kuuma, mutta onneksi Annalla oli mukana päivänvarjo, jonka alle sai koirat suojaan.

Otettiin aluksi yksittäisiä esteitä molempien koirien kanssa, palauteltiin vähän mieleen et mites kaikki hommat menikään.


Sagurin kanssa otettiin semmoista yksinkertaista estesarjaa ja vielä erittäin lyhytta rataa mielenvirikkeeksi.

Keskityttiin Sagurin kanssa enemmän tokoon. Anna liikkuroi meillä, otettiin melkein koko helahoito. Helle teki kyllä taas tepposet, seuraaminen ei ollut kyllä parasta, mutta parempaa kuin viime kokeessa. Täytyis saada imutettua vaikka noi käännökset vähän tiukemmiksi, etenkin täykkärin. Paikkis meni oikein mukavasti. Ifa oli Sagurin vieressä ja tämän takana oli lihapullakippo, mille Ifa välillä vapautettiin. Hyvää houkutustreeniä kanssa rallytokon avo luokkaa ajatellen. Että vaikka melkein vieressä on lihapullaa niin sinne ei mennä. Sagur pysyi todella kivasti se reilu 3min, välillä kävin palkkaamassa. Tosi pätevä piski.

Wiltsun kanssa otettiin ensimmäistä kertaa pussia ja oikeaa puomia, aikaisemmin olemme vetäneet vaan sitä babypuomia.
Pussi oli oikein kiva. Aluksi ajattelimme että pidetään pussin suu auki ja kutsutaan koira läpi. Wiltsu sen sijaan parin toiston jälkeen meni jo ihan vapaaehtoisesti täysin umpinaisesta pussista. Ei näemmä sitten ollutkaan niin jännä juttu. Puomi meni kans ihan ok, kyl se sen meni mut pitäis alastuloa vahvistaa, nyt se on niin kömpelö ja epämääräinen.
Otettiin aluksi parin/muutaman esteen sarjoja. Ihan normaaleja hyppyjä, takaakiertoja ja käännöksiä sekä putkea. Jankattiin niitä siihen asti että vauhti oli hyvä ja suoritus oli siisti.
Tokoa en Wiltsun kanssa viitsinyt ottaa, mutta huvikseni vedettiin muutama kierros ohuen hihnan ja ketjun kera. Sain Riitalta silloin älyttömän hyviä neuvoja kun tapasimme, miten saisin Wiltsun seisomaan paremmin. Tätä ryhdinottamista lähinnä treenattiin.
Onneksi oli toinen ihminen katsomassa mitä teen. En olisi varmaan itse huomannut ohjausvirheitäni ollenkaan.

Tämän enempää ei otettu. Tuota toistettiin pari kertaa. Tää tais olla ihan ensimmäinen kerta kun pidettiin rimat ylhäällä!
Näillä näkymin oltais maanantaina menossa uusiksi! Täällä loput kuvat.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.