Krista tuli tänne iiihanan pikkulapsokaisensa Yilanin kanssa. Yilan on hurmaava beauceron harlekiini uros. Pojilla toimi juttu hyvin välittömästi. Oli vaan vähän rasittavaa, että noi meinas heittää leikiksi hihnoissa keskellä suojatietä ja muuta. Wil oli pahin provo, Yilanilla oli runsaasti enemmän itsehillintää. Heti kun Wipu pääsi vähän lähemmäksi se alkoi lyömään ja oli melkein kaksinkerroin onnesta. William sai "oman ikäistä seuraa" henkisesti collieni on jäänyt kahdeksan viikkoisen tasolle.
Musta oli hienoa, ettei Yilan jänskännyt yhtään, muitan miten Williamia ahdisti isommat ja aivottomat koirat, ilmeisesti Yilania ei sellainen hetkauta.

Tsuppailtiin metikköön, tarkoituksena olisi mennä läheiselle hiekkakentälle, mutta se oli täynnä jotain ihmisiä harrastamassa urheilua, niin eipä sitten. Jäätiin siihen kuitenkin hetkeksi, lääpin pentua ihan innoissani. Y kiipeili mun syliin ja nuoli mun käsivarsia. Olin ihan onneni huipuilla, ihanaa, että oon nyt päässyt lääppimään paljon pentuja! Viimeksi Terran pennut ja nyt Kristan vauveli :3. William oli todella mustasukkainen, kiehnäsi seitsemän kertaa kamalammin kuin yleensä ja oli selkeästikin närkästynyt siitä, että mä valitsin nyt Yilanin. Tehtiin Kristan kanssa vaihtokaupat. Mä annoin Willin sille ja nostin syliini pikkuisen beussin.

Haahuiltiin mpäriinsä kalliolta toiselle, koska oli satanut, oli aika mutaista, mikä ei ole iloinen asia, sillä Wil *insert iso sydän tähän* muta.Poitsuilla tuntui olevan todella hauskaa, juoksentelivat ympäriinsä aika paljon. Jossain välissä Yil väsyi ja tuli taas hengailemaan syliin. Sen jälkeen heiteltiin niille risuja ja muita.Ryyppytoveri.

Lopuksi käytiin siinä hiekkakentällä ennen kuin lähdin saattamaan Kristaa.

Penneli jo 10kk. Mihin tämä aika menee haluan tietää :D Porvoo sen kuin lähestyy. Nyt on jo torstai, sitten on enää perjantai ja aaaaikaisin lauantaina pitää olla jo hereillä roudaamassa collikoita arvosteltavaksi.

Tähän loppuun heitän vielä posekuvan Williamin hienosta siskosta aka Sagurin hienosta tyttärestä Pamelasta. Kuvan on ottanut Juha Järvinen! Kuvassa kaikki pentuluokan palkinnot, minkä kohokohtana on RYP4-pentu.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.