Se oli niin ja näin, että oltaisko menty sinne mätsäriin Malminkartanoon vai ei. Etenkin kun sattu olemaan tosi väsyneellä ja aikaansaamattomalla päällä + telkkari tarjosi kerrankin hyvää ohjelmaa. Mutta mentiimpä silti.

Missään ei näkynyt mitään ihmisiä eikä koiria, ei matkalla eikä junassa, mätsipaikan lähettyvillä niitä näky sitten jonkin verran, ts. aivan hirvittävästi. Isoja koiria oli joku 76 tai jotain vastaavaa, meillä oli numero 172 ja 101:hän on sitten ensimmäinen kehään menijä isoista. Siinä oli siten hengaamisaikaa. Sagur alotti sen kuutamosonaattinsa ja vikisi aivan järkyttävästi. Kuraa löyty vaikka muille jakaa ja lumi oli äärimmäisen upottavaa ja vetistä.

Me tosiaan odottelimme jonkin aikaa, ennen kuin pääsimme kehään. Kehässä meillä oli vastassa isovillakoira uros. Sagur ei ottanut minkään näköistä kontaktia leluihin, saatika nameihin siksi vapaana esittäminen ei tullut kuuloonkaan. Saatiin punainen nauha ja erittäin tyytyväisiä ollaan!
Punaisten kehä oli sinisten jälkeen ja molemmat oli jaettu kahteen osaan, sillä muuten siellä ei olisi mahtunut millään tavalla kulkemaan. Me siis jouduimme odottelemaan hiukan lisää. Esitin sitten tuomarille Sagurin paremman puolen, eli sen valkoisemman puolen kun muistin sen kääntää. Näyttää kuullemma paremmalta ja maskuliinisemmalta. Päästiin jatkoon, mutta sen jälkeen meidän mätsinki loppui siihen. Kannoin kamat kasaan ja lähdettiin takaisin kotiin. Malmiksen juna-asemalla otettiin vähän seuraamista. Seuraava mätsi oliskin sitten gardeniassa 18.4

Kuvia löytyy kuvagalleriastamme ja edittailen tähän varmasti illemmalla kuvia (:Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.