Päästiin nyt toukokuun alkuun saakka tuuraajiksi meidään vanhaan agiryhmään. Cecil oli aivan intopiukeena nähdessään meidän vanhaa koutsia piiiiitkästä aikaa. Tällä kokoonpanolla onkin ohjatut treenit Ojangossa sitten joka toinen viikko.

Rata oli about tämmöinen. Tykkäsin siitä kyllä tosi paljon, kun piti vähän väliä spurttailla maanisena ympäriinsä.


Punainen piste osoittaa sen, mihin ohjaaja jää seisomaan. Voin kyllä myöntää, että epäilin onnistumista äärettömästi. Ei olla mitään vastaavaa ikinä treenattu. Sun pitäis nelosen "takaa" ohjata koira kolme, tän tasoiselle aika vaikeasti, aseteltua estettä. Tekniikkana mennä nelosen vasemman puoleiseen siivekkeen taakse, kutsua koira, ottaa oikealla hetkellä askel vasemmalle vaihtaen kättä oikeaan ja sit vaan hieman odoteltiin.
Kolmas kerta todensanoi meidän kohdalla. Ekalla kerralla liikuin liian myöhään, Cecil teki pienen vekin kakkosen jälkeen, mutta meni reilusti jo kakkosen ohi. Tokalla kerralla taas tein liian aikaisin, jolloin Cecil tuli ykkösen ja kakkosen välistä. Koutsi sanoi, että jos nyt ei kolmannella mene, niin helpotetaan siirtymällä esim. kolmosen taakse/eteen. Ja piru vie sehän tuli sieltä! Sama toistettiin vielä kerran kepeille asti.

Mua tietenkin huolestutti rengas, koska se nyt on ollut meillä aikamoinen ahdistus. Ihme kyllä rengas meni vallan mallikkaasti kun vaan luotin koiraan. Muutenhan toi meni aika jees, kauhea kiire tuli vaan 19 kohdalla, kun piti saada koira takaakiertoon. Missään vaiheessa ei siitä kohdasta saatu sujuvan tuntuista saatikka näköistä. Jotenkin puserrettiin se läpitte ja siitä loppuun.

Toisella treenipätkällä kokeiltiin taas tota samaa alkua ja se meni heti ekalla aivan hemmetin hyvin! Koutsikin totesi, että paree ottaa vielä uusiksi, ettei vaan ollut tuuria :D Sama juttu vielä uusiksi ja jatkettiin ihan normaalisti eteenpäin kepeille asti. Tää toka treenipätkä meni muutenkin paremmin, ei enää takkuiltu missään kohdassa. Saatiin jopa rengas suoritettua osana rataa ongelmitta. Nousi ihan usko tän rengasongelman ylittämiseen.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.