Nyt on valkolakki päässä ja osa elämästä jäänyt taakse. Syksyllä käyn kuitenkin vähän korottamassa muutamaa ainetta, mutta muuten sitä mennään eteenpäin!.... Joo. Cecil on välillä tosi ällöttävä. Herttainen, mutta ällöttävä.

Agilitytreeneissä oli vieraileva koutsi Saija Mustonen. Rata oli mielettömän kiva! Sai ihan tosissaan juosta ja pyöriä sinne tänne :D

Mustonen kiinnitti hyvin paljon huomiota linjoihin ja ohjauksen puhtauteen. Hyvin saatiin niistoihin sujuvuutta ja vitosen pyörittämistä mun kohdalta nätimmäksi. Teen hirveän suureleisiä liikkeitä mun käsillä enkä pyörittäessä pysy paikoillani, vaan teen itsekin jonkinlaisen ympyrän. Nyt siirrettiin käsi alas ja tein itsekin huomattavasti tiukemman käännöksen, niin johan oli nopeampaa ja siistimmän näköistä. Saatiin törkeästi kehuja et Cecil vähän yllätti olemalla sähäkämpi kuin rotutoverinsa yleensä ja vauhtia riittää!

A:lle kokeiltiin kaikenlaista ja kelattiin sitä, että jokin kehikkotekniikka vois olla paras juoksareihin. Sitä nyt sit pitäis lähteä treenaamaan. Onneksi sitä pystyy tekemään ihan himassakin.

Tokalla kierroksella vedettiin sitten 14-->. Perjättö 15-16 väliin, sit heitto takaa ja ihan törkeellä kiireellä eteenpäin. Päällejuoksu 18 ja sen jälkeen olis pitänyt persjättää taas ja heitellä valssien ja leikkauksien kera koiraa eteenpäin kohti loppusuoraa.
Päällejuoksut eivät sentään olleen enää päälleperuutuksia, mutta eivät kyllä päällejuoksuja nähneetkään :---D Muistan etäisesti sen, että juoksin niin pirun täysiä aivan hätäseen kentän laidalta toiseen ja jotain pieniä käsiliikkeitä sain samalla tehdyksi. Eipä siinä mitään, Cecil tajus homman juonen, mutta kerkesi liian edelle. Se hyppäs jo estettä 20 kun itse olin esteen 18 ja 19 välissä.

Uusiksi ja kutakuinkin sama stoori. Kerkesin vähän pidemmälle ja Cecil otti esteen 20, mutten enää muistanut itse valssata enkä oikein taipunut enää mihinkään. Eipä tolla lopulla kuulemma ollut niin hirveää merkitystä :D Päästiin kyllä hurjan pitkälle ja Mössö jaksoi painaa vaikka ulkona oli tajuttoman hiostava ja kuuma ilma.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.