Mekin olemme nyt Instagramissa! Sinne tulee myös muutakin kuin koira-aiheisia kuvia, mutta pääasiassa saatte ihailla näiden nelijalkaisten pärstöjä ja elämää!


Klikkaa kuvaa


Olemme myös Facebookissa! Sinne tulee semmoisia pienempiä juttuja mitkä eivät ole kokonaisen blogitekstin arvoisia ;) Seurailkaa siis Facessakin!

Mulla on auto taas ollut täysin hajalla, joten en ole käynyt treeneissä moneen viikkoon. Unohdin myös hakea seurani jatkoryhmiin, joten ohjattu agility taitaa jäädä harmikseni tauolle ensi viikon jälkeen. Mielikseni pääsin kuitenkin tällä viikolla treeneihin, kun autolla uskalsi pitkästä aikaa ajaa! Ja hyvä niin, sillä treenit olivat todella mukavat!


Rata oli tämänlainen! Puomi on tosiaan este nro 7, mutta jäi jostain syystä tuolta välistä. Olin tyypilliseen tapaani ajatellut siihen kaikkea epätoimivaa. Päällejuoksut tällä kertaa olivat ihan juoksuja eikä peruutuksia ja renkaalla ei ollut _mitään_ ongelmaa. Ihan winning-fiilis.


Kolmoselle koitin saksalaista, mutta rytmitys oli niin kämästä ja koira kaarsi hassusti, kun en saanut käännettyä sitä. Päädyimme sitten ihan kiepautukseen. Kuten hyvin huomaa niin mä meinaan kolahdella joka esteeseen ja ihan alussa meinasin kompastua puomiin, kun se yhtäkkiä ilmestyi mun linjalle :D Huomaa että vähän heikoilla mennään kun telon itseäni joka kohtaan.

Keppejä otettiin ilman muita esteitä, kun likka paino putkesta niin täysiä läpi, että se juoksi kepeistä läpi tai jätti tavattoman monta väliin. Kun ei ne kepit vieläkään varmalla pohjalla ole (videoltakin huomaa, että mun täytyy olla siinä lähellä) mut parempaan päin ollaan menossa!

14-15 väli aiheutti ongelmia siinä, että olisi pitänyt tehdä vastakäännös, mutta mulla prakas kädet. Cecil pariin otteeseen kiersi väärän siivekkeet tai sitten kävi juuri noin kuten videolla, että se meni putkeen mun väärältä puolelta. Siitä johtuikin minun totaalinen jäätyminen tossa ekalla kerralla. Jäin tuijottamaan ja ihmettelemaan että "se tosiaan meni jollain ihmeellä tonne putkeen" ja sitten tietenkin oli jo kova kiire eteenpäin. Onneksi loppuakohden saatiin ihan järkevänkin näköistä aikaiseksi!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.