Aluksihan meidän piti mennä tonne möllitokoon. Sit ei pitänyt mennä ollenkaan. Nyt sit päätettiin et kipastaan kehässä nopeasti. Tällä kertaa mukana oli pelkkä Cecil, kun se menee jo isoihin aikuisiin (!!) enkä sitten uskaltanut ottaa kahta aikuisiin jos olisin joutunut samaan nauhakehään niin ei ihan olisi toiminut.

Aamu ei kyllä todellakaan lähtenyt käyntiin kivasti. Reissasin pari kilsaa pankkiautomaatille ja huomasin että jotkut talipäät oli tunkenut niihin kortinsyöttöreikiin jotain kuitteja niin syvälle, ettei niitä paperimössöjä saanut sieltä pois eikä korttia sisälle. Sit piti reissata toiselle automaatille Viikin Prismaan asti.

Petra oli siellä Taikan kanssa, mutta ihana vauva-Medya oli jäänyt kotiin. Cecilillä oli selkeästikin ollut hirvittävän kova ikävä Petraa, sillä se jatkuvasti yritti kiivetä Petran syliin.

Tuomarina meillä oli Sirpa Laine, joka on aikaisemmin tuomaroinut jonkun mätsärin mihin William oli ilmoitettu pentuna.


Tuomari kysyi että onko ensimmäinen karvanlähtö menossa kun on vähän niukkakarvainen. Aikaisemmin Cecilin turkkiin ei ole kiinnitetty mitään huomiota, joten mietin hetken että mitä vastaisin ja päätin sanoa vaan että on sillä vähän joo, mutta se on muutenkin todella vähäkarvainen. Laine totesi, että eipä siinä mitään, muissa harrastuksissa siitä on varmasti paljon hyötyä. Eipä tule ainakaan kuuma!


Meidän piti tehdä kolmio ja sen jälkeen vetää kehä ympäri. Mä en voinut käsittää sitä laiskaa ravia mitä Cecil veti. Mä yritin juosta vielä kovempaa, mutta likka ei kyllä vaivautunut ravaamaan yhtään sen nopeammin. Tai ainakin tuntui siltä :D. Sitä pitää sit treenata enemmän, yleensä se menee tosi reippaasti (useimmiten turhankin reippaasti).

Kiitoksia kuvista Jorma L!

Huomenna onkin sitten luustokuvaukset ja silmäpeilaukset! Vähän jo kuumottaa että mitä sieltä löytyy.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.