Perjantaina lähdettiin molempien pörröjen voimin kohti Hakunilan Ojankoa med Riitta & Fiilis ja Roosa & Muru.

Ojankoon oli vähän matkaa pysäkiltä, mikä oli hyvä juttu. Sai kunnon lämpän. William juoksenteli Fiiliksen kanssa maanisena. Metsän varrella Roosa tuli Murun kanssa.

Ojangossa oli ihan älyttömästi väkeä! Olimme aivan varmoja, ettei siellä olisi ketään :D saimme kuitenkin vallattua yhden kentän.

Tuollainen oli ensimmäinen rata. En ole koskaan ottanut ratoja aikaisemmin, eikä ole Ässäkään. Rata vaikutti helpolta, mutta huomasin pian, ettei koira mennytkään niitä :D pätkästiin rata kolmeen osaan. Aluksi 4 ensimmäistä estettä, sitten seuraavat kolme ja viimeiset kolme. Tehtiin kerran niin ja jankattiin vielä tuota pussia. Laahus oli todella painava, vielä painavampi kuin agimestassa ja se on aika hyvin se. Pätkimisen jälkeen Sagur meni kivasti koko radan ilman pätkimistä.


William oli mukana. Ihan vain ottamassa häiriötä. Pysyi hurjan kivasti vapaana, good old days. Se oli ollut mulla _aina_ vapaana, ellei olla jossain missä kulkee järjettömästi autoja. Kuukausi sitten se ilmoitti, että murkku on alkanut. Ihan järkyttävä korvien menetys ja muuta :D emmin, että kehtaanko edes päästää sitä. Mutta hyvä että päästin ja uskalsin luottaa. Leikin sen kanssa ja otettiin pari sivulletuloa. Sen jälkeen tutustutin sen putkeen.

Putki oli kaaamala hirviö aluksi. Putki oli suorana mahd. pienellä. Jätin pennun toiselle puolelle ja yritin houkutella toisesta päästä. Aluksi ei tullut niin millään, kahden kokeilun jälkeen se uskalsi hieman mennä putken sisään, kannustin sen loppuun asti. Sen jälkeen putki oli kiva juttu, etenkin kun saa leikkiä mamman kanssa ja lihapullaa. Vähitellen se meni läpi ilman, että mun piti olla toisessa päässä.


Viereinen kenttä vapautui, menimme sinne rakentelemaan rataa. Se rata pidempi ja haastavampi. Muistaakseni se meni näin

En enää muista otettiinko me tätäkin pätkissä, vai vedettiinkö putkeen, mutta sen muistan, että rata meni todella kivasti. Miinuksia kahdesta viimeisestä esteestä. Kyllä se yleensä menee renkaan ja menee sen hyvin, mutta nyt ei millään, hyppäsi aina renkaan sivulta. Kyllä se sitten pienellä blokkauksella veti ihan renkaan läpikin. Pitäisi treenata paljon, onneksi agitreenit jatkuu jossain vaiheessa.

Takaspäin sitten tallusteltiin. Myöhemmin tulee lisää kuvia ja viimeisestä radasta varmaan videotakin.


Yhteiskuvasta ja Wiltsun putkikuvasta Kiitoksia Roosalle, Sagurin putkikuvasta kiitän Riittaa :). Lisää kuvia täällä, tulee piakkoin lisää.

Hölmöistä kokeiluista. Oltiin keskiviikkona pyörähtämässä HAU Openingissa. Ajattelin ehkä joku kuukausi sitten, että joo ehdottomasti, saadaan varmasti itsemme möllikuntoon, ei möllit hirvittävän haastavia ole. Sitten huomasin, ettei siinä ole mitään järkeä ja olen vieläkin vahvasti sitä mieltä :D kivalla psykauksella aattelin et noh, kerran sitä eletään, mennään katsomaan, et mitä siellä on.
Oli hyppyrata, mikä oli harmillista, mä olisin mielelläni halunnut kanssa kontakteja. Hypyt olivat pienimmällä MAXI korkeudella. Korkeus yllätti. Taisi olla 45cm korkea tai vastaavaa. Sagur ei pudottanut rimoja tai menettänyt korvia. Meni sinne minne ohjattiinkin, vauhtia oli enemmän kuin yleensä. Möllistä ei saanut kielloista hylättyä, 3xkielto-->-15. Mä en tiedä mitä meille tuli, mutta harmillisen monta kieltoa tuli, mahtoi siis tulla monia virhepisteitä kielloista, mutta siis hyl käytännössä. Mun olisi pitänyt ohjata paljon paremmin, olisi pitänyt antaa enemmän ohjeita koiralle, mutta jotenkin siinä jännityksissäni jätin ohjaamisen puolitiehen. En mitään puhdasta rataa olettanutkaan tai mitään muuta. Olen kuitenkin todella tyytyväinen tuosta radasta, vaikka kieltoja tuli paljon. Koira pysyi hyvin hanskassa, ei mennyt haahuilemaan, teki innokkaasti loppuun asti ja yritti parhaansa. Enempää en olisi voinut siltä pyytääkään. Nyt on ainakin koettu ja sitten kun ollaan korkeuksia vielä treenattu lisää, niin eiköhän se siitä!

Jouduin nyt itse piirtämään nuo viivat, kun toi ei toimi kunnolla :D pitäisi vaihtaa ohjelmaa.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.