Käytiin Terhin voimin Tuusulassa Katjalla isossa colliemiitissä! Mukaan tuli multa Wiltsu ja Cecil, sillä Sagur olisi vihannut tuolla olemista. Herkkuja oli jälleen tarjolla lenkin jälkeen (nomnom mansikkakakkua). Paikalla oli niin tuttuja kuin tuntemattomiakin, enimmäkseen kuitenkin tuttuja. Koira taisi yhteensä olla 20 tai vähän yli. Nata-sheltti oli taas messissä muunrotuisena, muita ei tällä kertaa oikeastaan ollutkaan.

Paikalla oli myös Williamin siskon lisäki veli Elmo, jonka olen viimeksi nähnyt luovutusikäisenä. Wiltsulla oli pieniä ongelmia rauhoittumisessa, jälleen kerran. Aikaisemmin se ei ole haastanut ketään, mutta nyt se pärisi siellä aina vähän väliä ja rähähti kerran veljelleen ilman minkäänlaista järkevää syytä. Se on kyllä onneksi niin epävarma koira, ettei se uskalla sen uhkailuja viedä loppuun asti ja kun Wipelle välillä päristiin niin se poistui paikalta, hyvin myös tuli luokse kun sitä käskettiin kun ei sillä riitä pokka loppupeleissä oikein mihinkään. Kyllä se ajan kanssa hieman rauhoittui, mutta aika eksyksissä se tuntui olevan. Rauhoittelin sitä ja muuta, ettei siinä sen kummempaa! Parempaan päin menossa vaikka uusia piirteitä tänään siitä nousikin esille! Cecil oli onneksi oma itsensä, mikä ei nyt tullut tietenkään yllätyksenä. Se heti löysi tiensä Armin ja Natan luokse, joiden kanssa Cessu pääasiassa leikkikin Wiltsun lisäksi. Cecilhän on kaksikon kanssa leikkinyt ihan pikkupennusta asti, kun oli Tuusulassa viettänyt paljon aikaa ennen meille tuloa. Välillä Cecilillä ja Williamilla oli jotain insideläppää selvästikin kun ne välillä leikki kaksisteen niin ettei huolinut muita mukaan, muiden kanssa Wiltsu ei oikein paininutkaan, mutta kyllä se perässä juoksi ja näytti kuitenkin nauttivan vaikka pysyikin vähän etäämmällä!

Cecil ja Nata


Omat leikkii


Cecil ja Tata-sisko. Livenä ei oikein muistuta toisiaan, etenkin kun Tatalla on vielä enemmän turkkia ja eri tuntuista, mutta tässä kuvassa siskokset muistuttavat toisiaan paljon.


Jedi-veli, Cecil ja Armi


Sama kolmikko kuin ylempänä + joku jota en muista
Bernard, Bella ja Bumba

Supervauva TimTamkin oli messissä mukana tavallaan myös muunrotuisena, sillä neitonen on sileäkarvainen collie vaikkei siltä näytäkään

Williamin sisko (Sagurin tytär ensimmäisestä pentueesta) Heidi.

Loput löytynevät täältä.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.