Mä vasta nyt huomasin, että Sagurin hakuvideo on laitettu nettiin :----D ja toi on ilmeisesti ollut jo pari kuukautta tuolla (kyllä olen kovin tarkkaavainen). Mutta tosiaan treenivideota päivältä 17.10.2010!
Tämä oli ihan ensimmäisiä haukkukertoja, joten haukkuminen tuossa vielä vähän vaiheessa. Todella kiva katsoa, oli todella kivat treenit! Kuten huomaa olin itse vielä tuossa vaiheessa niin pihalla, etten osannut ilman ohjeistusta liikkua oikein mihinkään :---D harjoittelemalla oppii!
Kuten huomaa, niin collieni on omapäinen. Välillä se oli "Ähähähää jeee metsäääää, lol mä mitään ihmisii jaksa etsiä" ja veteli ihan miten sattuu ympäriinsä. Hyvin tekee silloin kun viitsii keskittyä, mutta onneksi se huitelu on nyt vähentynyt. Toka vika maalimies oli siis pupu, eli näkyvillä ja kun annetaan lähetyskäsky niin lähtee juoksemaan.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.