Hejsan alla! Viimeisin Kysy mitä vain -postaus oli joskus joulukuussa 2011 ja vastaukset julkaisiin tammikuussa 2012. Voisi olla korkea aika korkkailla uutta!

Elikkäs! Kysymysten määrällä ei ole mitään rajaa, heitelkää niin paljon kuin sielu sietää ja lupaan vastailla kaikkiin vaikkei koiriin liittyisikään. Anonyymeillä on myös täysi oikeus kysellä.
Aikaa on 21.8 asti. Voipi olla että jossain vaiheessa lukee lukijoille myös arvonta pitkästä aikaa, kunhan keksin jonkun erinomaisen porkkanan teille.

Ällösöpö William motivoi teitä kysymään. Kuinka voit sanoa ei?


Koska jalkani on luultua huonommassa kunnossa lenkkeily on rajoittunut korttelin ympäri pyörimiseen kolmesti päivässä. Cecil on aiheuttanut harmaita hiuksia. Likka on alkanut härnäämään Spidiä tosissaan, tuhoamaan paikkoja, härnäämään väsynyttä Williamia ja jopa Saguria. Onneksi Maija tarjoutui treenaamaan Ceciliä ja viemään sen pidemmälle. Sille kun ei millään riitä pelkät hihnalenkit, enkä minä pysty viemään sitä minnekään missä sitä voisi vapaana pitää. Saatiin sitten semmoinen idea eilen, että Maija voisi viedä Cecilin mätsäriin ja sitten leikkimään aussiepaussie Naurun kanssa. En voisi olla yhtään kiitollisempi ja onnellisempi! Likka vetäisi SIN ei sij. Maijan terveisillä "Cessu oli kyllä söpö" ja ulkomuototuomarin Säde Hohterin terveisillä "kalaöljyllä turkki kuntoon!"Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.