Ajeltiin Riitan kanssa Harjavaltaan aamutuimaan. Mukana oli Sagur-papan lisäksi William-poika ja Riitan Fiilis. Aluksihan mun piti ilmoittaa Cecilkin sinne, mutta hyvä etten, sillä siellä oli semmoiset 97 pitkäkarvaista collieta.

Williamin mielenlaatu on parantunut huomattavasti! Se oli näyttelypaikalla hyvin iloinen ja huomattavasti fokusoituneempi. Se suostui syömään, se keskittyi eikä huutanut kuin päätön hyena.

William on myös saanut enemmän tukkaa ja onkin varsinainen tukkajumala tällä hetkellä. Wipsutin on myös saanut vähän lisää lihaa luiden päälle mikä on pelkkää plussaa, kun se oli sairastaessaan laihtunut merkittävästi.

Good size, correct shape of head, almond eyes, correct eyes, short neck, short in croup, straight angulations in both side. High set tail of good lenght, good coat quality. Nice clean blue colour, in movement with slightly carriage of tail.
EH AVK-

Wiltsu vielä eilen kenraalitreeneissä piti häntää oikein hienosti selkälinjan jatkeena niin kuin olisi tarkoituskin, mutta se kiihtyy kuitenkin muista koirista sen verran tuollaisissa isommissa tapahtumissa, että häntä on välillä kuin malamuutilla. Tosin sitten kun Wiltsu rauhottui ja laski häntänsä, niin sitten se heiluikin koko ajan ja tietenkin oli hieman selkälinjan yläpuolella. Oli niin ihanaa nähdä, että William oikeasti nautti näyttelypaikalla ja oli jotenkin kasassa. On se hieno mies! Avoimia uroksia oli paljon! Luettelossa puolitoista sivua. Eihän tuo yleensä ole huima määrä, mutta pieneksi ryhmikseksi on.Veteraaneja oli nartuissa 5 ja uroksissa 2. Sagur oli todella innokas, sama stoori oikeastaan kuin viime mätsärissä: hirveesti liikaa virtaa ja sit sählätään. Melkein se malttoi odottaa paikoillaan aina satunnaisesti. Meidät osoitettiin ensimmäiseksi mikä tuli aivan järjettömänä yllätyksenä, sillä meidän kilpakumppanimme oli käsittämättömän komea!
Ei enää paras vetsku -kehässä pärjätty, mutta saatiin jo paljon enemmän kuin olisin voinut kuvitella.

Good size and body proportions, exc shape of head, nice dark eyes, shorter neck, exc topline, straight upperarm, correct angulation behind. Exc coat quality, balanced in movement.
ERI1 VSP-vet
Sagur sai aivan mielettömän hyvän arvostelun mistä ei voi olla kuin tyytyväinen.

Lisää kuvia löytyy täältä. Kiitoksia Sanna R:lle Sagurin liikekuvasta!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.