Tällä kertaa mätsäriin pääsi mukaan William ja Cecil. Cecilille tämä on viimeinen kerta pennuissa. Oltiin sovittu jo aikaisemmin, että Williamin esittää parikehässä Riitta ja minä sitten nauhakehässä mikäli Fiilis sekä William saa saman värisen nauhan.

Koiria oli isoissa pennuissa noin 70. Tuomari oli kuitenkin todella nopea, joten kauaa ei siinä mennyt. Cecil esiintyi hienosti! Olin myös varautunut vallattomaan laukkaraviin, mutta tyttö ravasikin oikein nätisti ja tapitti namia seistessä ryhdikkäästi. Tuomari kysyi saako katsoa hampaat ja sanoin että toki. Cecilillä tyypilliseen tapaan vispasi häntä eikä ollut moksiskaan. Meidät osoitettiin punaiseksi ja jäätiin odottelemaan sitten nauhakehiä.

Isojen pentujen nauhakehässä otettiin pieninä erinä kaikki pennut ja niistä valittiin sitten pari jatkoon. Me ei ikävä kyllä jatkoon päästy joten Cecilin tuloksena PUN ei sij.

Isoissa koirissa taas oli noin 90 koiraa ja siinä meni kyllä kauan. Riitta esitti tosian Williamin ja Wiltsu oli tosi nätisti!Tuomari kuulemma tykkäsi Wiltsusta hurjasti ja sen kyllä näkikin! Paijaili hurjasti ja syötti kaikkea kivaa sille. Wiltsu sai punasen.

Nauhakehiä saatiinkin sitten odotella. Wiltsu oli 39. iso koira ja niitä isoja kun oli n. 90 et siinähän sitten hengailtiin. Fiiliskin sai punaisen, joten menin nauhakehään sitten Williamin kanssa. Poitsu oli oikein mukavasti! Yleensä se ei ole kauhean ryhdikäs kun mä esitän sitä, mut nyt se näytti ihan hyvältä. Meidät kuitenkin kiitettiin ulos sieltä eli Williaminkin tulos oli PUN ei sij.

Hyvä päivä kaikkien kaikkiaan ja seura oli mahtavaa! Mätsärin loput kuvat ovat täällä mutta ei ole kuin ihan muutama.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.