Oman poppoon ja Petra & Taika kokoonpanon kanssa menimme Norssin hiekkakentälle treeenaamaan rally-tokoa pitkästä aikaa. Cecilhän ei ole kys. lajiin edes tutustunut ja Wiltsun kanssa otettiin sitä viimeksi kai viime kesänä. Mutta, koskaan ei ole liian myöhäistä ja noi kisatkin on ihan kohta! Tän päivän perusteella mä taidan heittää Williamin sittenkin namiluokkaan. Tarkoituksena oli harjoitella Sagurin kanssa AVO-kylttejä, mutta sain tulostettua ALO-kyltit ja 3 ensimmäistä AVO kylttiä kun paperi sitten loppui. Tötsiäkään ei ollut, joten tehtiin semmoisia hiekkakakkuja! Treenattiin sitten sitä alokasluokan rataa mikä me Petran kanssa rakennettiin vaivalla kivistä ja hiekasta.

Radan kokoaminen oli hauskaa, surkuhupaisalla tavalla. Mitään telineitä meillä ei ole, joten heiteltiin sitten kiviä ja hiekkaa lappusten päälle. Mä en ole rataa rakentanut aikoihin eikä ole Petrakaan. Välit laitettiin siis vähän mututuntumalla "khyl tää on ihan riittävä" -meiningillä. No useampaan otteeseen rataa suorittaessa niin ei ollut riittävä, mut toimivahan se silti oli!

Sagurin kans meni ihan ookoosti, otettiin kerran rata läpi ja sit oli Taikan vuoro. Cecil seurasi sitten Taikaa. Cessun kanssa mentiin enemmän tai vähemmän imuttaen koko rata. En ole nyt muuta sen kanssa yrittänytkään tehdä kuin imuttaa sitä silleen että se oikea paikka juurtuu sen kalloon. Yksi iso ongelma mikä paistoi oli se, että sana "ODOTA" oli käsittämättömän vaikea sisäistää. Joo, siis et Cecilistä oli ilmeisesti okei, että jos hän istuu, mutta pyörii maagisesti paikoillaan silleen että näkee mut koko ajan et se olis hyväksyttävää. Ei Cecil, se ei ole. Saat käännellä vain päätäsi, et kroppaasi.
"Ja siinä pysyy" "k.". Heitin hihnankin tossa parin ekan kerran aikana, tuntui toimivan ainakin jotenkin.
Cessusta tää oli ihan mielettömän hauskaa. Kiva kaarrella ja kierrellä ja tehdä kaikkee siippaa.

Tytöstä pientä videomatskua, toi spiraali on väärin tehty, tän siitä saa kun tekee ulkomuistista katsomatta sääntöjä :--D Hienosti se jaksoi :) ihan hyvillä mielin ja itsevarmana siihen rallytokon nakkimölliluokkaan. En mä tiedä kuinka paljon siellä sitten saa syöttää, mut se selvii sitten. Ja onhan tässä aikaa treenata.

Wiltsun kanssa taidettiin ottaa kerran ja sit vaan leikittiin. Alkoi olla niin pimeää jo.


Ihan lopuksi otimme vielä Petran kanssa paikkista. Nuoriso kitisi Sagurin ja Taikan takana kun ne siinä makasivat maassa vierekkäin. Sen jälkeen vielä otin seuraamista, selkeää kehitystä on tapahtunut täykkärissä kun totesin että saksalainen täysikäännös on Sagurille parempi vaihtoehto. Samaten vasemmalle käännöksestä on tullut huomattavasti tiukempi kun vertaa siihen kaareen mitä se vielä muutama kk sitten oli.


Mut joo! Oli varsin kiva treenata rallyakin vaihteeksi. Kiitän Petraa kuvista sekä videosta!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.