Jälkeä käytiin taas tekemässä Maijan ja Satun kanssa. Tällä kertaa oli ihan nappuloita kourassa, niin ei muurahaisarmeija vienyt Cessun eväitä.Cecil oli kyllä aivan mielettömän makea! Se vain mupelsi sitä lättyä turpaansa eikä välittänyt yhtään mistään. Meidän takaa huristeli mopo todella läheltä ja lujaa mistä mä itse häiriinnyin, mutta toi likka tuskin edes huomasi sitä. Sama huristelija veti vielä meidän edestä. Ceciliä kiinnosti yhtä paljon kuin ekalla kerralla.

Koko jälkeä ei videolla näy. Lähtö oli vähän jäinen kun en ole itsekään varma miten se pitäisi osoittaa. Osoitan myös jäljen alun koiralle aivan avuttoman huonosti :D Näytän liian ylös ihan kuin olisin sitä maalimiehelle lähettämässä. Noh, pikkujuttuja! Hienosti se itse löysi jäljen alun ja lähti sitä seuraamaan. Kova tuhina kävi ja aivot jylläs. Koska Cecil ei yrittänyt oikeastaan palata taaksepäin, pystyin ottamaan koiraan hieman etäisyyttä. Muutamaan otteeseen astuin vierelle, kun se meinasi kääntyä eksyneiden nappuloiden luokse.

Videon lopun osoittelu johtuu siitä kun kyselin että mikä se ilmaistava keppi noista kaikista risuista oikein oli. Löytyihän se sitten sieltä!

Loppuun käytiin vielä lenkillä ja koirat pääs uimaankin!


Lisää kuvia löytyy täältä!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.