Kipaistiin kaverini Ellin kanssa Tuusulassa mätsärissä. Moira on menossa Ellin mukaan Tartun näyttelyyn, joten tämä oli hyvää treeniä kaksikolle! Myyris on ainakin Ellin suurin fani ja näytti kyllä olevan hauskaa :D Mukana oli myös kultainennoutaja, kaksi stabya ja irlanninterrieri.


Tuomari ei monilta katsonut hampaita, eikä katsonut sitten Moiraltakaan. Se harmitti kovasti, koska treenaamaanhan sinne oltiin tultu! Onneksi Ellin sisko katsoi Myyriksen hampaat läpi eikä siinä ollut mitään ihmeellistä. Tuomari lähinnä silitteli likkaa, mutta tällä oli liian kova kiire tuijottaa ihanaa lihapullaa.
Parina meillä oli gordoninsetteri, molemmat esiintyivät hurjan hienosti. Lopputuloksena meille SIN ei sij.. Sinisten kehässä oli muutamakymmen koiraa ja kuusi valittiin jatkoon, sekä tuttuun tapaan neljä sijoitettiin. Moiraan en voisi olla tyytyväisempi! Pitää vaan toivoa, että karva ehtii vaihtumaan tässä muutaman kuukauden sisällä :)Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.