Minulle lähetettiin viestiä maaliskuussa 2014 avautuneesta PetsGo.fistä, että josko haluaisin tutustua heidän valikoimaansa, tilata 50€ lahjakortin avulla heiltä jotain ja kirjoittaa ostokokemuksestani pienen kirjoituksen teille lukijoille.

Ostokokemukseni verkkokaupan kautta oli mukava, mutta hieman vaivalloinen joiltain osin! Välilehtiä pudotusvalikossa on kyllä paljon - ehkä jopa vähän liikaa. Jatkoa ajatellen olisi mukavampaa, että välilehtiä olisi hieman enemmän edellisten "sisällä", jolloin esimerkiksi vaikkapa hihnoja selatessaan pääsee selaamaan vain tiettyjä hihnoja. Tuotevalikoiman kasvaessa vaiva tietynlaisten hihnan etsimiseen kasvaa, kun joutuu samalla kelaamaan flexit ja näyttelytaluttimet, vaikka tarkoituksena olisi etsiä vain köysitaluttimia. Toki tässä vaiheessa tuotteita on esim. hihnoissa vain 29, joten nehän katsoo helposti läpi, mutta jäsennellympi se voisi silti olla ainakin tulevaisuudessa, mikäli valikoimaa aijotaan kasvattaa.
Muuten ulkoasu ei ulkonäöltään tai asettelultaan aiheuttanut hämminkiä. Kaikki tiedot olivat helposti käsillä ja ostosten tekeminen hyvin helppoa.

Innostuin tietenkin heti alkuun rekisteröitymään asiakkaaksi ja tilaamaan uutiskirjeen, sillä ei sitä tiedä mitä kaikkea kivaa tulevaisuus tuo tullessaan! Ensinäkin rekisteröityminen ja uutiskirjeen tilaaminen oli hyvin nopeaa ja helppoa. Ei tarvinnut edes säätää vahvistusten kanssa. Parasta kuitenkin varmasti on, ettei rekisteröityminen tai muukaan vastaava ole pakollista.

Sain itse lahjakortin verkkokauppaan, mutta silmiin pisti jo heti etusivulla pitkä litania kaikista mahdollisista pankeista ja korteista mitä PetsGo hyväksyy. Tämähän on suuri plussa, sillä mikään ei murra tavara-ahneen sydäntä pahemmin kuin ihanat tavarat mitä ei voi ostaa, sillä pankki ei kelpaa tai laskua ei hyväksytä. Juuri tämä "osta nyt - maksa myöhemmin" mentaliteetti on itselleni hyvin läheistä, joten oli hyvin positiivista nähdä tämän olevan mahdollista PetsGo:ssakin.

PetsGo tarjoaa kaikenlaisille lemmikeille ruokaa, virikkeitä ja hoitotuotteita. Suurin osa kilpailijoista keskittyy hyvin voimakkaasti koiriin ja siinä sivussa ehkä hieman kissoihinkin. PetsGo tarjoaa tasavertaisesti kissojen ja koirien lisäksi myös kaneille, jyrsijöille, matelijoille, häkkilinnuille ja akvaariokaloille tarvikkeita.
Pikaisella vilkaisulla sivut olivat näiltä osin hieman kesken, sillä akvaario-välilehden alla ei ollut yhtäkään sivua, missä olisi mitään tuotteita tarjolla. Muille edellämainituille oli sen sijaan tarjolla erilaisia tuotteita, mutta niihin en paneudu sen enempää, kun en niistä mitään ymmärrä.

Tilaukset ilmestyvät asiakastilille, mistä voi tilauksen edistymistä kytätä. Tämän mahdollisuuden saaminen edellyttää asiakkaaksi rekisteröitymistä. En osaa tästä tarkemmin sanoa, sillä valitsin vaihtoehdoksi nouto myymälästä, jolloin tavarani olivat valmiina haettavaksi jo saman vuorokauden aikana.
Tavarat oli laitettu isoon Royal Canin -kangaskassiin, missä oli lippulappuset tilauksesta ja ohjeet mahdolliseen palautukseen etc. sekä pari pientä yllätystä (2x Royal Canin näytepussia ja pieni puruluu). En tiedä onko tämä kassiin pakkaaminen käytäntönä mikäli noutaa myymälästä, vai tuleeko jatkossa kamat ihan paketissa huolimatta siitä, noutaako myymälästä vai postista.

Tilasin itselleni Trixien juoksuvyötalutinsetin sillä koiran kanssa juokseminen olisi hurjasti kivempaa, jos olisi kunnolliset vermeet siihen hommaan. Vetovaljaat löytyy, mutta joustava hihna ja juoksuvyö uupuvat. Juoksuvyösettiin kuuluu paikka juomapullolle, puhelimelle ja vaikkapa avaimille + taluttimessa on joustava osa. Eihän tolla mitään canicrossailla, mutta mulle riittää se sinne päin -meininki, sillä nyt kädet saa kokonaan vapaaksi ja ennen kaikkea vettä saa messiin!

En ole vielä settiä päässyt kokeilemaan, sillä vetovaljaat ovat kotona, mutta mitä käsin sitä kokeilin kiristää sopivaksi niin vaikuttaa todella hyvältä! Jousto-osakin kunnolla joustaa.

Tilasin myös kasan erilaisia hampaidenhoitotuotteita erilaisista puruluista hammasharjoihin ja siitä hammaspuhdistusliinoihin, mistä en koskaan ennen ollut kuullut. Sagur alkaa tosiaan olemaan sen ikäinen, että hammaskiveä kertyy todella helposti eikä korkean iän takia rauhoittaminenkaan poiston vuoksi tule enää kysymykseen. Minulle jäi juoksuvyösetin jälkeen kymppi käteen, joten sen hassasin sitten edellämainittuihin tuotteisiin! Pomputtelin namien, hampaidenhoitotuotteiden ja lelujen välillä kunnes tajusin, että nameja ja leluja meillä on enemmän kuin tarpeeksi :D Ei mulla rehellisesti ole suurta luottoa kyseisiin tuotteisiin - etenkään hammaspuhdistusliinoihin - mutta eihän sitä tiedä jos ne vaikka auttaisivatkin! Eipä niistä haittaakaan ola!

Racinel-namit ainakin maistuivat kolmikolle äärimmäisen hyvin. Sagur on todella laiska ja huono syömään mitään kauhean kovaa, sillä maku loppuu nopeasti. Nyt se vetäisi kokonaisen Racinel luun ja yhden krokotiilin. Cecilille nyt maistuu kaikki ja Williamkin ahmi melko nopeasti oman krokotiilinsa.

Minun asioidessa verkkokaupan puolella 8.7 moni toivomani tuote oli loppu. Suurimpia harmituksia olivat Hurtan viilennysloimen tiettyjen kokojen loppuminen (oli kokoja 25cm-40cm ja 70cm:stä ylöspäin) ja erilaisten "kunnon kokoisten" kuppien puuttuminen tai loppuminen. Hyvin monet olivat halkaisijaltaan 12cm, mikä taas ei ole lähellekään tarpeeks iso.

Varaston tyhjentymistä pahoiteltiin Fast 'N' Furry (Pets Go:n) Facebook-sivuilla ja lisää tavaraa on tulossa tällä viikolla tai ensi viikolla. Kannattaa pitää siis silmät auki, jos sieltä nyt löytyy jotain jännää mikä onkin päässyt loppumaan.
PetsGo:n verkkokauppa tarjoaa tämmöisissä tilanteissa mahdollisuuden lisätä jonkin tuotteen toivelistaan mahdollisen kommentin kera. Itse kokeilin onneani lisäämällä Hurtan Motivation Cooling Coatin ja kirjoittamalla kommentteihin kokotoivomukseni. Mukava lisä olisi, jos asiakas saisi vaikkapa sähköposti-ilmoituksen aina kun toivoma tuote on taas varastossa tai jos tiettyä kokoa on tullut valikoimiin.

Kaikkien kaikkiaan shoppailukokemus oli mukava ja hinnatkin ovat hyvin kilpailukykyiset. Ikävä puoli oli varaston tyhjyys ja suppea valikoima esimerkiksi koirien ulkoilutuotteissa (pannat pitkälti Jokkea ja vanhempaa Hurttaa). Sen sijaan lisäravinteita, salvoja yms. oli suhteessa paljon ja etenkin tassuvoide piristi mieltäni, sillä se tulee viimeistään talvella erittäin suureen tarpeeseen.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.