Oon tän viikon aikana paljon heitellyt kamoja ympäriinsä. Parhaimmillaan, tai oikeastaan pahimmillaan mulla on ollut omaisuutta kolmessa eri paikassa. Oon pian jättämässä Vihdin ja Jasminen ja siirryn "uusiin" maisemiin Helsinkiin. En pääse tosin muuttamaan omilleni, mutta pääsen kuitenkin toiselle hyvälle kaverille Riitalle alivuokralaiseksi. Spidi ei ikävä kyllä pääse mukaan, vaan jää äidilleni. Kaikki colliepolliet kuitenkin roikkuvat mukana.

Cecilillä on juoksut ja siitä syystä Cecil on jo muuttanut tavallaan valmiiksi Riitalle. Siellä on kans Nannilla ollut juuri juoksut ja Fiiliksellä on tärpit. Cecil on leikkinyt paljon Nannin kanssa mikä on ihan ennenkuulumatonta, koska Nanni ei kauheesti fanita muita koiria.

Cecil on nyt sit lenkkeillyt ja leikkinyt. Onneksi pääsen usein sitä moikkaamaan eikä tarvitse olla hirveästi erossa niin kuin viimeksi :) Pojille nyt kuuluu oikeastaan sitä samaa. Wipetin nukkuu mun sängyssä ja Sakke sängyn vieressä.

Loppukevennykseksi terveisiä Riitalta. Cecilin kanssa eläminen ei aina ole yhtä juhlaa:
Pidin ne vapaana vielä ku tultii toho pihaan ku tultii metsästä leikkipuiston läpi ni en jaksanu missää vaihees ottaa hihnaan. no sit sen kummempii kattomatta kävelin ovelle ja tajusin et siin on vaan fiilis mun vieressä. sit kävelen vähä takaspäin ni hokaan et cecil on yhen talon oven takana KUONO POSTILUUKUSSA ja heiluttaa häntää :D:D:DD:Dd sähisin sen sit sielt silleen hyshys äkkiä pois ja onneks se sit tuliki. en yhtää tiiä kelle se heilutti sitä häntää tai miten se ees sai nenänsä sinne luukkuun, ehk se oli niil auki sitten.... en tosiaa yhtää kattonu ku ei mul käyny mielessäkää et toi marssii jonku oven taakse xd
(Y)Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.