Ei enää hukuta loskaan tai liukastella, vaan maassa on ihanaa lunta. Otin pientä videota Sagurin lumileikeistä. Heittelin sille keppiä ja aika fiiliksissä sitä haki.


Mut tosiaan joskus olin maininnut, että olen opettanut Sagurin juoksemaan sählymaalin ympäri. Nyt se osaa myös toiseen suuntaan. Se on muutenkin oppinut irtoamaan ja katsomaan mun ohjausta tarkemmin, joka toivottavasti sit helpottais agissa. Jos ei, niin on tää kyl hauskaa näinkin, et ei siinä mitään. Yllytin sitä myös kaivamaan hokemalla "missä myyrä". Se on koirakaveriltaan Tinkalta oppinut ton kaivamisen aina kun joku sanoo sanan myyrä. Kuten huomaa, Sagur oli niin tohkeissaan lumesta, että samalla yritti syödä lunta kun juoksi. Lopputuloksena hieman sekopäistä pomppimista, mutta pääasia että oli kivaa. Jos joku ihmettelee kieltoa tuolla välissä, niin se johtuu siitä, että Sagur ajatteli kusta tuohon maaliin niin piti kieltää.


Sitten viime viikkoisesta möllitokosta perusasento kuva (tietääkseni kuvassa odottelemme että tuomari tulee arvioimaan luoksepäästävyyttä). Kiitoksia kovasti Nooralle kuvasta (:Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.