Samalla kokoonpanolla käytiin taas treenaamassa. Eli oma lössi + Petra & Taika. Alunperin meidän piti rakentaa hieno rata, kunnes tajusimme että ei jaksa eikä meillä ole mitään kiinnikkeitä eikä se oikein auta jos kasaa ruohoa kyltin päälle jottei tämä lennähtäisi lentoon. Olimme siis ilman!

Cecilin kanssa alettiin ottamaan nyt noita sivulta eteen -> vasemmalta/oikealta sivulle. Samaten seuraten 1, 2, 3 askelta pysähdyksien kera ja sama sitten niin että koira eteen ja sit kävelen taaksepäin 1, 2, 3 askelta niin että jokaisen välin kohdalla koira jää eteen istumaan.

Cecilin kanssa ei ollut ongelmaa, mutta ongelma oli William! Se ei millään ymmärtänyt miksi sen täytyy kiertää minut ympäri. Ei sitten niin millään. Se tietää sanan kierrä, mutta se tarkoittaa jonkin ulkopuolisen kohteen kiertämistä, ei mun selän takaa kiertämistä. Kyllä sitä hetki jankattiin, ennen kuin onnistuttiin, mutta onnistuttiin kuitenkin. Pitää treenata vielä paljon lisää, onneksi on vielä hieman aikaa ennen sitä rallymölliä! Wiltsun kanssa tehtiin rallyssä kutakuinkin noita samoja juttuja mitä Cecilinkin.Sagurin kanssa otettiin avokylttejä hieman. Noita istu, käännös vasempaan/oikeaan istu. Sit vaan seuruutin ja leikitin.


Wiltsua sit seuruutin ja pyörittelin enemmän. Mut ei enää rallyjuttuja otettu. Mulla olis tähtäimenä päästä kokeisiin tässä talven aikana tai sitten viimeistään keväällä. Pitäis aloittaa tehotreenit, jotta napattaisiin se TK1 toivottavasti sit siinä ensi vuoden puolella jo!

Ongelmia tietenkin on, mutta kyllä me aika alussa ollaa. Wiltsu meinaa jatkuvasti ennakoida tuota maahanmenoa. Ihan perus seuraamisenkin aikana se välillä näyttää siltä että vetäisi maahan. Se rakastaa sitä liikettä. Liikkeestä maahanmeno on Williamille se, mikä monille koirille agilityssa putki on.

Lyhyttä seuraamisvideota, myöhemmin toivottavasti parempaa pätkää. Loppuakohti hieman vinottaa ja palkkaan erheekseni oikeasta kädestä. Mulla on yleensä tapana palkata suusta tai sitten jommasta kummasta kädestä. Musta on kiva vaihdella. Mutta ilmeisesti ton vinottamisen takia nyt pitäis lopettaa se palkkaaminen oikeasta kädestä kokonaan. Mut ei toi pelkkää pahaa ole, vaikka onkin epäsiistin näköistä! Innokkuutta ainakin löytyy herralta jos ei muuta. Ja se on pääasia, sillä innokasta ja motivoitunutta koiraa saa helpommin muovattua. Nyt tietää mikä menee pieleen ja niihin epäkohtiin on helpompi tarttua :)Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.