Huh mikä aamu. Laitoin kaksi herätyskelloa seitsemäksi ja laittelin ne eri puolille huonetta, onnistuin kuitenkin nukkumaan pommiin ja heräsin 8.30, kun mun juna lähtee 8.47. Ei siinä ehtinyt mitään tehdä. Mun oli pakko ehtiä siihen, sillä seuraava tulee liian myöhään, joten myöhästyisin pahasti. Mukaan ehti juuri ja juuri koira, rahat, kisakirja-rekkari-rokkari ja siihen se taisi jäädäkin. Tuli järkyttävä kiire, joten juostiin Sagurin kanssa yhtä mittaan reilu kilsa. Alkoi tuntumaan aika pahalta, mutta pakko sitä oli :D

Ehdittiin kuitenkin kivasti. Menimme Claudian kanssa samaa matkaa. Matka taittui ihan kivasti. Nea tuli meitä vastaan Masalan asemalle. Ei oltais muuten hirveen hyvin paikalle varmaan löydetty :D
ALO:ssa oli 24 kisaajaa, joista osa oli poissa. Paikalla oli yllättävän paljon collieita! Niin pk kuin lk/sk. Sagur oli aika haahuilevalla päällä, mutta oon jo niin tottunut siihen, et sillä menee hetki, ennen kuin se on "hereillä". Nopeasti se alkoi sitten tarjoamaan kontaktia ja tekemään, annoin sen kuitenkin hengailla aidassa kiinni aika pitkään, ettei sitten "kulu" ennen vuoroamme.


kännykkälaatuinen kuva alo radasta

Kymmeneltä alkoi rataan tutustuminen. Kävin radan kahdesti ympäri. Eniten ongelmia mulle tuotti spiraali ja edestakaisin pujottelu. En ikinä muista kummalta puolelta, pitääkö se kylttikin käydä ympäri vai mitähäh. Tutuvaiheessa mä kuitenkin osasin, kun kaikki kyltit käytiin läpi aluksi yhdessä, ennen kuin sai haahuilla itsekseen.

Olimme numerolla 23, suoritimme radat toiseksi viimeisinä. Oli kummaa lahnailua, kontakti putosi muutamissa kohdissa, mutta pysyi muuten ihan kivasti. Olisi saanut olla enemmän draivia, mutta ehkä se sieltä, kun kisatilanteisiin tottuu. Vauhti oli mulla kumman hidas, luulin meneväni hyvää vauhtia, mutta kun katsoo videolta, niin käsittämättömän hidasta hiippailua.

Ekalla kyltillä tuli taluttimen kiristys, sitten tuli vielä tokallakin ja kuudennella kyltillä. En itse moisia huomannut ollenkaan. Kymmenennen kyltin kohdalla (pujottelu) Sagur osui vahingossa kylttiin. Mun oma syy, en antanut tarpeeksi tilaa ja raasu oli niin keskittynyt kontaktin pitämiseen. Se ei kuitenkaan pahasti osunut, joten siitäkin meni vain yksi piste.
12 kyltin kohdalla (eteen, oikealta sivulle) kusi taas. En vaan käsitä. Ollaan harjoiteltu sitä nyt paljon ja onnistuu vallan mainiosti. Tehtiin kanssa samaa kun odoteltiin vuoroamme, mut jotenkin se lähti taas haahuilemaan mun ohi. Nostin käden ylös ja sanoin että uusimme. Peruutettiin hieman ja otettiin uusiksi, nyt Sagur teki sen todella hyvin (: uusimisesta menee vain -3 pistettä ja uusia saisi kahdesti kisan aikana. Me ei onneksi tarvittu kuin yksi uusiminen :D
Lopputuloksena oli 93/100p. hyväksytty. Ykkösiä meni ja sitten yksi kolmonen. Aikamme oli 2:04. Sijoitus 9/24.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.