Viime päivityksestä onkin jo aikaa! Jalan tilanne väliaikaisesti taas huononi, mutta nyt se on hyvällä mallilla! Ei olla oikein tehty siksi muuta kuin lenkkeilty varoen, etenkin näillä liukkailla säillä, ja siksi postausväli taas piteni! Agivalkku piti jalan ja aikataulujen vuoksi perua. Mutta ei se mitään! Aikaa riittää ja aina voi tehdä juttuja myöhemmin. Onneksi jengi on ollut niin töissä kuin vapaa-ajallakin ymmärtäväisiä tän tilanteen kanssa.
Uutisia sen verran, että muutto on edessä ensi viikolla! Olen viimeiset pari viikkoa vaan tuijotellut Ikean, Jyskin ja Sotkan kuvastoja innoissani. William ja kissaherra Spidi palaavat huostaani. Cecilillä tosin alkoi nyt juoksut, eli pojat palaavat luokseni todennäköisesti maaliskuun lopussa. Otan molemmat ukot avosylin vastaan.

Lähdettiin koirien kanssa Riitalle jo torstai-iltana ja erkkari oli lauantaina. Perjantaina alkoi Moiran puunaus, likka ei ollut tällä kertaa yhtä loppu kuin viimeksi puunaamisen suhteen :D Korvat nyt edelleen ovat kevyet ja hoitamista jatketaan. Ehkä ne joskus vielä siitä. Pesu meni kivuttomammin ja nyt kun mulla on kunnolliset ohennussakset niin saatiin nätisti trimmattua.

Näyttelypaikkana oli ShowHaw Vantaan Tammistossa mikä oli kyllä aivan naurettavan pieni tila tuollaiselle tapahtumalle. Monethan siellä valittivat ja ihan aiheesta. Yli 200 koiraa oli paikalla ja ties kuinka paljon ihmisiä. Riitta treenasi Moiralla ja kyllä se vähän reagoi ympärillä tapahtuvaan, mutta oli superreipas! Keskittyminen parani kyllä hetki hetkeltä :) Koko se näyttelypäivä kesti yli 10h ja mulla alkoi menemään ehkä vähän tunteisiin siinä klo 14.30 jälkeen, etenkin kun eräs koira oli jo arvosteltu, mutta sitä arvostelun saamista paperisena piti odottaa reilu tunti. Tarkoituksena ei ollut jäädä loppuun asti, mutta etenkin loppuakohden kaikki oli levällään, niin oli käytännössä pakko jäädä. Mösötin odotti kyllä nätisti ilman huolia Riitalla, Riitan koirat oli mukana ja Moira nukkui oman kehänsä jälkeen tyytyväisenä häkissä.


Suipponokkaklaani 3,5h lenkillä


Pentuja oli pikkupentunartuissa 11. Moiran tulos PEK-. Tuomarina Ulla Bergh-Persson Ruotsista. Oli todella osaava tuomari ja käpälöi huolellisesti koirat läpi. Arvostelu oli myös hyvin pitkä, eli sai sille 40€ menetykselle kuitenkin jotain vastinetta!

"6 månader. Ännu något outvecklad valp. Trevligt huvud med flat panna. Bra ögon. Något ostabila öron, tillräckligt Lång hals, goda kroppsproportioner. Önskar lite kraftigare benstömme rör sig. Ok bak, men mycket ostabilt fram. Trevligt temperament"

6 kuukautta. Silti hieman kehittymätön. Kaunis pää ja litteä kallo. Hyvät silmät. Hieman epätasapainoiset korvat. Oikeanlainen pitkä kaula ja hyvät rungon mittasuhteet. Toivoisin voimakkaampaa luustoa. Hyvät liikkeet takaa, mutta epätasapainoiset edestä. Hieno luonne.

Ihan kiva arvostelu! Vaikka välillä mietityttää näissä pentukehissä että kuinka kehittynyttä koiraa sitten haetaan. Olen kyllä ylpeä tuosta pikkuisesta. Pian se on 7kk ja sitten päästäänkin jo isoihin pentuihin. Kiitoksia Riitalle jälleen Moiran handlaamisesta!


Minäkin pääsin kehässä kierähtämään. Esitin Timonan nahkan paras narttu -kehässä, niin pääsin itsekin vähän kierähtämään kehänauhan toisella puolella :)

Kiitoksia blogipostauksen kuvista Suvi Lehdolle! Lisää kuvia tulee varmasti tähän kansioon, kun saadaan lisää kuvia.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.