Mentiin Lindalle (nita&noomi) tänään Williamin kanssa. Nita tekee juoksuja, niin jätin Sagurin kotiin. Ens kerralla pääsee sitten mukaan pölkkyilemään!

Matka taittui kivasti bussilla. Bussiväki tuijotti meitä kuin jotain friikkisirkusta, vaikka nätisti käyttäydyttiin molemmat. No sitten saavuttiin Vantaalle ja käveltiin Lindalle. Oltiin hetki sisällä ja mentiin sitten lenkkeilemään koirien kanssa.
Käveltiin pitkin mettään, pyrkimyksenä oli päästä samalle paikalle kuin silloin kesällä 2010, siellä oli semmoisia saamarin pitkiä ja korkeita mäkiä, missä oli loistava kuvata ja oleskella. Sen vieressä on yksi suurempi mäki ja sinne pyrimme. En tiedä voiko sitä edes mäeksi sanoa, kuvaillaan nyt vaikka näin, että se on jokaisen mäenlaskijan unelma.Käveltiin metikössä.


Kyllä tästä vielä tokocollie leivotaan.

Sitten palkka.
Otettiin Williamin kanssa vielä poseharjoitus, menee jo paremmin. Pitäisi opettaa odottamista. Osaa jo joten kuten asetella itsensä, antaa asetella jos on tarpeen, eli kunhan vielä malttaisi pysyä paikoillaan niin hyvä tulee.


Lisää kuvia täälläCopyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.