Mennäänpäs vaikka järjestyksessä.
Oltiin silloin joskus kesällä Lindalla ja koirat pääsi juoksemaan metsään. Löytyi kiva peltomainen paikka ja sen jälkeen jatkettiin pimeähkössä metsässä, kunnes löytyi aika kiva viheriöalue, missä oli järjettömästi vihreää ruohoa ja muutenkin oli tasaista. Jännän siitä teki se, kun tie jatkui järkyttävän pitkälle jyrkkänä ylämäkenä. Kuvamateriaalia siis siitä. Näitä katsoessa tulee kesää ihan kunnolla ikävä. Täältä löytyy lisää kuvia. Kaikkien kuvien Linda T.


Lauantaina menimme katsomaan Sagurin ja Ihaan reilu 4vk vanhoja pentuja. Aluksi suunnitelmat olivat aivan muut, mutta nyt järkkääntyi hyvin silleen, että äitikin pääsi mukaan. Olin lauantaina helsinki winnerissä alle tunnin (niin myöhää, ei tarvinnut enää maksaa sisään) ja sit mentiinkin Maaritille päin.
Pennut olivat aivan ihania! Väsyivät aika nopeasti touhuamiseen, mutta pienen tauon jälkeen olivat taas menossa. Otin vuorollaan syliin varmasti jokaisen ja moneen kertaan. Kaikki olivat sellaisia persoonia, ettei voinut olla ihastumatta. Pari niistä nuoli mun kasvoja ja käsiä pienillä kielillään. Ne kanssa nukahti syliin todella nopeasti tai vähintäänkin olivat sammumaisillaan. Silmät hädintuskin pysyi enää auki ja alkoi haukotuttamaan, seuraava näky sen jälkeen oli tyytyväinen ja rauhallinen katse. Vitsi mä tykkäsin :---D olisin voinut varmaan pidellä niitä sylissä useita tunteja. En ole aikaisemmin nähnyt noin nuoria otuksia, on niin vaikea uskoa, että joka ikinen collie on joskus ollut samanlainen. Leikin myös niiden kanssa, kovasti tykkäsivät jahdata kättä ja osa innostui huitomaankin mua. Kaks terroria kutitteli mua jalkapohjasta aina kuin mahdollista.
Kuvia en ottanut, mutta tänään tuli kuvia lapsukaisista, hieman yli 4vka täyttäneet.
Kaikkien kuvien Maarit K ja täältä löytyy lisää


painin makua


Marssiminen on kivaa.


Ilmeisesti suuressa suosiossa oleva lelu.

"..."

"Ei me tuolla mitään tehty 8)"

Sunnuntaina aamulla menin Voittaja 2010 tapahtumaan. Kävelin, kun ratikat toimii aina niin kivasti.. mut tosiaan colliet mulla menikin aikalailla ohi, vaikka mun piti niitä tulla katsomaan. Melkein koko päivän hengailin Lindan (Nita&Noomi) ja Katin (Kiana) kanssa. Kävästiin syömässä hesessä ja kierreltiin kauppoja. Mulla oli reilu 50€, josta on enää jäljellä muutama hassu sentti.
Todella kivaa tavaraa kyllä messarissa tänä(kin) vuonna. Mua harmitti niin paljon, ettei rahaa riittänyt paidan painatukseen. Olisi voinut saada jonkun törkeän upean näköisen mustan hupparin haluamallaan kuvalla. No mut ens vuonna! Yllättävän nopeasti kuitenkin rahaa paloi.
Tämän vuoden saaliina koiran nukkumamatto, karsta, pari lelua, nahkahihna ja -panta.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.