Koska edellinen ulkoasumme oli vähän synkkä etenkin näin kesää ajatellen + hieman epäkäytännöllinen, niin tässä hieman pirtsakampi tapaus! Suurkiitos Aino Vakkilaiselle, joka piirsi meille tuon logon :)Nimikin vaihtui ainakin hetkellisesti jos ei pysyvästi. "Sagur ja Cecil" kun oli ehkä 'hieman' liian tylsä, enkä voi palata siihen Kolmeen muuttujankaan, kun kolmas käy satunnaisesti nykyisin vain hoidossa.

Päätin laittaa pienimuotoista ideariihiä pystyyn tulevista postauksista, joten heitelkää toivepostauksia!

Onko jotain mitä olet aina halunnut kysyä tai saada tarkennusta? Nyt on tosiaan siihen mahdollisuus! Tämä poikkeaa aikaisemmista vastauspostauksista niin, että tällä kertaa kirjoitan ihan koko postauksen ehdotuksen tai kysymyksen ympärille, enkä vastaa mekaanisesti moneen kymmeniin kysymyksiin. Myös videopostauksia esimerkiksi "my day" -tyyliin tai kuten aikaisemmin toivotun tavarapostauksen tyyliin on mahdollinen :)

Jo tulleita toivepostauksia tai yleisiä asiapostauksia ovat mm.
SEY:N positiivilista
MOT: Ihmisen vaarallisin ystävä
Tavarapostaus (videoiden)
Pinat + siirtoprosessiCopyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.