Reissattiin Riitan kanssa Kirkkonummelle KKK:n agiepiksiin aamulla. Cecilillä oli kaks starttia ja kisat meni kokonaisuudessaan ihan mukavasti kaikesta huolimatta. Ekalta tuli 5 ja tokalta 10, oltiin neljänsiä. Ajat päivitän myöhemmin, sillä mulla ei ole niistä mitään aavistusta. Tuomarina oli Tiia Söderholm.

Unohdin jo ekan putken kohdalla että mitä pitäisi tehdä. Ja se näkyy videolla :D Meinasin tehdä persjätön jo siinä, mutta muistinkin ettei se nyt tässä ollut alkuperäisenä plääninä.

Virhe tuli mun omasta ohjausmokasta ja saman virheen toistin vielä uudelleen toisella startilla. Ohjasin ihan kummallisesti tai pikemminkin jätin ohjaamatta. Tokan toinen femma tuli putkikiellosta, kun katsoin koiran lähteneen putkelle, mutten keskittynyt tarpeeksi jännityksissäni, niin aloittelin jo seuraavaa liikettä ennen kuin koira oli putkessa niin pipariksihan se sitten meni ja kielto tuli.

Kaikkien kaikkiaan jäi tosi mahtava fiilis! Koira oli nopea ja toka startti meni reilusti nopeammin vaikka virheitä tulikin enemmän! Huimaa kehitystä on myös tapahtunut viimemölleihin! Kontaktit menee jo paljon nopeammin, varmemmin ja paremmin (hakee niihin paremmin, puomille ei tarvitse tukea) :)

Oli kyllä piristävää kun palkintojen jaossa tuomarin kätellessä tuli kommenttia että hienosti meni, harmi se yks kohta mikä kaatoi sitten kaiken. Ja olihan se harmi! Suurempi harmi oli se, etten tajunnut jotenkaan siinä tilanteessa jäädä hinkkaamaan sitä että se menisi oikein. Onneksi sen voi liittää vaikka osaksi seuraavaa treenirataa ja miettiä sitten että miten päin mun pitäisi ollakaan jotta koira ymmärtäisi mitä siltä toivon.Kuvista sekä videoinnista kiitos Riitta Kekkonen vaikka noissa mun vesileima näkyykin!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.