Aamu kymmeneltä lähdettiin ajamaan kohti Lohjaa. Näyttelypaikalle oli tajuttoman vaikea löytää, hortoilimme hetken ties missä mutta lopulta löysimme onneksi ajoissa perille.

Tuomarina oli Maret Kärdi. Kärdi juoksutti kerran ympäri luokkaryhmän yhdessä ja sen jälkeen yksilöarvostelussa pyysi kävelyvauhtia edestakaisin. Bronto esiintyi todella mukavasti eikä minun tarvinnut sen kanssa hirveästi säätää :D. Saimme tulokseksi EH ja tulimme kilpailuluokan toisiksi, eli lopputulos oli Brontolla EH JUK2.


Todella moni koira oli poissa eikä koiria ollut ilmoitettuna muutenkaan paljoa. Kärdi oli kuitenkin hyvin perusteellinen ja yhden koiran tuomaroinnissa meni todella monta minuuttia. Jokaiselle koiralle näytti tulevan täysi arvostelukaavake :D oli todella mukavaa että oli nähty vaivaa.

Astra oli ainoa paikalla oleva juniorinarttu. Astraa hieman jänniti, mutta hienosti antoi katsoa hampaat ja koskea muutenkin, oli vain hieman jännittynyt. Tuomari puhui koiralle ja pyysi menemään edestakaisin kävellen. Hän seisotti meitä hyvin pitkään, aivan kuten kaikkien muidenkin kohdalla. Kuulin, että tuomari sanoi "laatumaininta erinomainen" johon kehäsihteeri vastasi "entä sa?". Kärdi mietti muutaman sekunnin antaaka SA:ta vai eikö. Lopulta hän sanoi että "kaikki virheet mitä koirassa on, on iän piikkiin laitettava. Annetaan SA." Astra oli suoraan luokkansa ensimmäinen.
Kärdi ei hirveästi erinomaista jakanut, SA:t olivat vielä harvemmassa. Nartuista vain yksi Astran lisäksi sai SA:n. PN luokassa oli siis vain meidän lisäksemme yksi toinen narttu. Hän juoksutti meidät ympäri ja osoitti edellä olevan ensimmäiseksi ja meidät toiseksi. Astran lopullinen tulos ERI JUK1 SA PN2 VA-SERT!

Lisää kuvia täällä.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.