Töiden jälkeen käytiin taas treenaamassa Jasminen ja Xenan kanssa aksaa ja tokoa.


Jasu oli jo väsäämässä iloista rataa kun saavuin. Löytyi takaakiertoja ja sylkkäreitä ja persjättöä jajaja! Kaikkea hauskaa. Mulla meni kyllä pieni iäisyys ennen kuin pääsin kolmannen esteen ohjattua järkevästi. Juoksin koiran eteen tai jäädyin. Mutta kyllä se sitten lähti rullaamaan! Cecil ohjautui yllättävän hienosti ja vauhtia riitti ainakin pariin ekaan kertaan kuumuudesta huolimatta.

Ton jälkeen otettiin hieman irtoamisharjoituksia. Jasu teki sellaisen iloisen linjan, mitä ei saanut ylittää. Suora putki ja käännös vasemmalle tai oikealle, sitten hypätään kolme aitaa.

video ilmestyy kuvaa klikkaamalla


Viimeiseksi otettiin vähän tokoa. Otin hyvin lyhyitä seuraamispätkiä lähinnä suoraan ja luoksarin. Piristävää oli se, että vaikka oli hyvin kuuma ja oltiin otettu aksaa ennen tokottelua, Cecil kuitenkin tuli laukalla luoksarin.Sitten olikin loppulämppä ja kotimatka! Jasu otti mielettömän upeita kuvia tytöistä. Kaikki loput nähtävissä täälläCopyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.